witam laseczki,,ja nadal w dwpaku.Dzis humorek lepszy bo koncze pelne 36tygodni,a od jutra wskakuje w 37tydzien,hurrrraaaaaaaaaa.
BYlismy na zakupkach z M,teraz poszedl do pracy,OScarek usnal na swoja drzemke,wiec ja mam dwie godziny luzu.Teraz gotuje pomidoroweczke bo mnie cos na nia naszlo,ale z ryzemm:-)
JA czuje sie dzis w miare,brzuch jak na @ boli mnie coraz czesciej,ale teraz zaczynam watpic we wczesniejszy porod
W poniedzialek mam wizyte u gina to sie dowiem,pewnie wymierzy moja niunie
Ostatnio wcinam jak oszalala,a najwazniejszya przekaska sa slodycze.Bez nich ani rusz.Dzis kupilismy torcika z masa kasztanowa i bita smietana.A ja juz mam ze 16kg na plus zapewne.Nei lubie sie wazyc wiec wage schowalam tak bym nie mogla jej sama wydobyc hihi
A u was jak ze samopoczuciem.?'
Widze ze powoli sie zaczynamy sypac.Ten czop daje duzo do myslenia.TAk w nastepny piatek tez mi moze odejsc hehe.W pierszej ciazy zaczal odchodzic okolo tygodnia przed porodem
[ Dodano: 2008-09-05, 13:39 ]
miszka dlaczego nie mozesz juz tego testu zrobic??Nigdy nie jest za pozno.Bedziesz spokojniejsza.LEpiej u ciebie wyleczyc,anizeli dzidzie szpikowac antybiotyami,bo jak masz ta bakterie to przy porodzie by sie mogla zarazic.
Ale nie martw sie na zas.Nie kazda kobieta ja ma.JA akurat mialam i podano mi antybiotyk przez kroplowke(przed samym porodem).