hej dziewczynki;) ja dzis normalnie mialam przespana noc :D a dziekuje za mile komplementy ...ale talentu nie mam ... jakbym miala to moze ladniej bym te paznokcie zrobila;p
co do waszych rozmow o wynikach badan.... ja robie je co miesiac tak mi zleca doktor... chociaz wiem ze nie musze brac witamin jak jest dobra morfologia;) teraz bede pic tak samo jak Marcia pyszna glukoze
mamy juz nowy samochod:D najnowsza primere:D ja zaraz sie biore za sprzatanie zmienie mezusiowi posciel... wogole musze kupic jakos zmiane .. bo narazie nie mamy zbytnio. Poscielam... wymyje kibel... kuchnie .. potem meble w pokojach i na konievc podku=rzam i przetre podlogi mopem...a no moze jeszcze w szafie cos poukladam zobaczymy czy mi sie zechcE:D
nici z planow do warszawy ale za tydziden napewno pojade.. maz jedzie w niedziele na wieczor do zabrza wiec juz go nie chce meczyc ta wawą
aniabella ale jak wpadne tam za tydzien to cala warszawe wykupie:D mi sie zdaje ze tam ceny sa tansze niz u mnie;|
jak posprzatam wskocze do sklepu po ziemniaki smietanke i maselko:P wogole wieksze zakupy by sie przydaly!!!!
ale wam streszczam moj dzien heheh
a tak wogole czuje moja Klaudie juz regularnie ... sa to slabe kopniaki bo taki puls:D ale czuje rano i wieczorem nawet czasem po poludniu:D dzis mnie kopnela jak pawel polozyl reke na brzuchu nawet on poczul:D a co najfajniejsze podsluchujemy jej bicie serduszko...super uczucie je uslyszec!!
moze jak bede miala potem czas to pobuszuje na allegro ....
a co u was Kochane stycznióweczki... spicie njeszcze?