żeby moja zglodniała tak pożądnie żeby potem ladnie jadła to musi upłynąć 4 godziny bo jak jej dam wcześniej to bardziej bawi się cycem niż je a jak dostanie zupke to po pol sloiczka już jej nie wchodzidziewczyny jakie maja Wasze dzieci przerwy w jedzeniu??
No to super, ze już mu to zrobią. A edzie mial to w narkozie czy w znieczuleniu????Dziewczyny dzwonili do mnie ze szpitala odnosnie kanalika łzowego bedziemy mieli zabieg w ten czwartek na 8.30 mamy byc w szpitalu w Koszalinie i Franek ma byc nadczo 6 godzin. Boje sie a z jednej strony ciesze ze nie bedzie sie juz tak meczył przez to ropiejace oczko.
ja daję mojej biszkopty takie normalne :) Jz się tak moja nauczyla jeść takie rzeczy że daje jej w raczke a ona gryzie kawałek (noramlnie jak dorosły taki kawał potrafi ugryźć) a potem go międli w buzi i połyka i super jej to idzieczy dacie i kiedy swoim bobasom biszkopciki?
ja tez mojemu bym chciala dawac, bo mu to wiele radosci dajeja daję mojej biszkopty takie normalne :) Jz się tak moja nauczyla jeść takie rzeczy że daje jej w raczke a ona gryzie kawałek (noramlnie jak dorosły taki kawał potrafi ugryźć) a potem go międli w buzi i połyka i super jej to idzie
dokładnie takie zwykle najzwyklejsze a mala szczęśliwa jak nie wiem :))) w sumie wczesniej ograniczeniem w damwaniu biszkoptów byl gluten ale teraz skoro kazą dziecią awać gluten juz w 5 miesiacu to chyba nie ma przeszkód żeby dac dziecku biszkopta???Sylwia O. ale takie zwykłe najzwyklejsze biszkopty? te takie okrągłe mało słodkie takie?
wiesz co Ci powiem! jak mały zacznie raczkowac i chodzic to zgubi zbedne kilogamy. Póki co ciesz się że ładnie przyiera na wadze i nie musisz się martwićja tez mojemu bym chciala dawac, bo mu to wiele radosci daje ale nie hcce go bardziej jeszcze tuczyc... juz i tak za duzo wazy...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość