Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2008, 20:56

Dziekuje za przepis :568: jutro kupie składniki i bedziemy pichcic :-D :-D :-D
Jula po kaszce własnie zasypia z tŻ :-)

[ Dodano: 2008-09-09, 21:21 ]
:-D no i tradycyjnie tatus zasnoł ze swoja coreczka :-D

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

09 wrz 2008, 21:52

Hejka :ico_haha_02:
Dziękuję wam za słowa otuchy :ico_buziaczki_big: Dziękuję też,ze jeszcze mnie(nas pamiętacie) :ico_oczko:
Wczoraj z mężem obchodziliśmy 7 rocznicę ślubu,ale odbijemy sobie to dopiero w weekend!I też wczoraj byłam z Michasiem u alergologa-fajna lekarka i zaleciła zrobienie jeszcze badania z krwi typowo na mleko i produkty mleczne,bo.....może tak być że będzie uczulony na laktozę/zobaczymy!Waży-10,400kg Ale lekarka już sama stwierdziła,że jest oszukany :ico_haha_01: to tez ja mówię na niego konus,hi,hi
Becia-ale macie fajnie z tym prawkiem,nie to co u nas-cholera.Wiesz u nas tez jest coś takiego,ze możesz zdawać w innym ośrodku i mieście(miasteczku)np. w Koninie.Ale to musisz decydować sie od razu,a nie jak zdasz testy :ico_noniewiem: A w ogóle to jest zjebane.Nie ma to jak nabijać im kaski!!! :ico_zly: :ico_zly: A,ze dużo chętnych do nas tu przyjeżdża więc interes sie kręci!!!

Karolcia-nie przejmuj się że małego nie miałaś na weekend :588: Nasz Michaś pojechał teraz/dziś z moją mamą do mojej siory,żeby popilnować moich siostrzeńców,bo zostali sami w chacie,a moja siostra ze szwagrem dziś w nocy jada do Rzymu na tydzień.A my dopiero jedziemy do małego w piątek :ico_noniewiem: I już tęsknimy!

Aga-dziękuję za pochwałę o Michalinie-fakt wyrosło mu się :-D

Jeżeli chodzi o zamknięcie naszego wątku jestem zaaaaaa :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

09 wrz 2008, 22:51

dobry wieczor
bylam tu u Was wczesniej ale sie zagadalam z koleznka i gadalam 45min ale sie nagadalam wyzalilam i wogole :)
Becia a oktorej Ci Mela zasypia jak ona wstaje o 18??? moj srednio spi 2,3 godzinki to zalezy gdzie i wogole ale wstaje najpozniej o 16 i klade go spac kolo 21 dzis padl w 10min :)
ide sie polozyc kolororwych snow Wam zycze

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

10 wrz 2008, 07:59

Witajcie z rana

Nocka prawie cała przespana. Emilka obudziła się o 4.30 z tak potwornym płaczem że chyba pół bloku obudziła. Nie mogłam jej za nic uspokoić. Przestała płakać dopiero jak podałam jej Nurofen --> 5 dają o sobie znać :ico_noniewiem:
No ale obudziłyśmy się po 7 :-D

Hihi a ja idę dzisiaj szaleć na ciuchy :-D Dzisiaj jest dostawa zimowych ubrań i mam nadzieje wyłowić jakieś "perełki" dla Emilki. Najbardziej mi zależy na kombinezonach no ale zobaczymy :ico_noniewiem:

Becia hihi ja w piątek miałam rybkę po grecku :-D
Gosiaczku WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 7 ROCZNICY :588:

Nic idę zrobić :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: . Któraś chętna ??

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

10 wrz 2008, 08:08

witamy :-D

mela jesio spi ,ale sie wiertoli,podobnie jak u agi mela tez chyba to nad ranem juz było :ico_noniewiem: ok 4 od razu sie rozdarła z płaczem :ico_olaboga: ,ale szybko ja uspokoiłam piciu

karolina czasem ja ona przecholuje ze snem w dzien to idzie spać o 22 najpózniej,ale wczoraj poszła o 22.30

gosiulka miło ,że wpadłaś com młodego sprzedałaś to i czas na tt był? :ico_haha_01:
WOGÓLE WSZUSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 7 ROCZNICY TEGO NO ŚLUBU

:ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

A sie wkurzyłam na poczcie zrobili pomyłke przelewu i on nie doszedł do adresata ,musiałam reklamować ,a to były buciki dla meli teraz musze czekać 2 tygodnie zanim cos mi odeślą ,a kase nie wiem kiedy wpałcą ,a to juz trwa ponad tydzien juz powinnam miec w piątek zeszłego tygodnia adidaski a nie mam :ico_placzek: ,a kupiłam jej na styk na jeden sezon ,a tu nonono wyjdzie na to ,że moze pochodzi w nich ze 2 tygodnie ,albo nie wiem :ico_noniewiem: :ico_placzek: ,teraz musze kupić jej jakies inne no bo w sandałkach nóznki juz marzną jak chłodniejsze dni ahhhh mówie wam zawsze coś ,ja mam trójke kazdemu musze kupić buty i teraz jeszcze wydatki szklnee ,a oni myslą ,że ja se aaaa robie pięniądzorami :ico_haha_01: a babka mi nie wysle wczesniej zanim nie otrzyma przelewu ,jak sie wkur..... :ico_zly:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

10 wrz 2008, 08:19

becia to faktycznie z tymi butami nie za wesoło. Ja najbardziej lubię kupwać za pobraniem ale niestety nie wszyscy tak robią :ico_noniewiem:

Hihi złapałyśmy kupsztala na nocnik :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

10 wrz 2008, 08:48

dla emi za kupala :ico_brawa_01: ,a my tylko poranne siku :-D

aga ja jak coś sprzedaje to tylko za pobraniem bo to pewniejsze jest ,a co do kupna to większa wiekszość preferuje wpłaty na konto :zly2:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2008, 09:29

Witajcie u nas nocka spokojna obiadek juz przyszykowany sniadańko zjedzone tak wiec wyruszamy na spacerek :-D :-D moze odwiedzimy moja mame :-) :-)
Aga26, hihi trzymam kciuki zeby udało Ci sie wyłowic perełki
u nas niestety jak narazie kombinezonów brak :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Becia faktycznie z tymi butami to troche przesrane ale co zrobic czasem sie tak wszystko na złosc układa :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

10 wrz 2008, 16:29

no już jestem bosheeee :ico_olaboga: co za dzień znowu

Wóciłam z zakupów ,chłopaki ze szkoły ,po objedzie syn wychodzi z deczka se trzasnoł drzwiami i se poszedł ,a drugi chciał wyjść i nie mógł juz :ico_szoking: CO JEST? myśle se :ico_noniewiem: kurzaaaaaaaaaa twarz ,patrze :ico_szoking: o jaaaaaaa :ico_olaboga: zamek mi walnoł :ico_placzek: i nie mogłam wyjść coś sie w środku zepsuło ,pewnie sprężyna pękła i ani rusz ,nikogo nie ma :ico_olaboga: wszyscy w robotach , to dawaj sąsiad na dole podemną ma zakłąd szklarski i wołąć i :ico_haha_01: przylecił rycerz ze swoim giermkiem oni juz mieli co trzeba i mnie uratowali uffffff :ico_smiechbig: ,narazie mi zablokowali ten zameczek przy klamce coby mi sie nzowu nie zacieło bo drzwi mi sie nie domykaja juz bede musiała za kazdym razem na patent zamykac , teraz narazie nie bede juz naprawiac bo sie nie opłaca za miesiac ,moze szybciej :ico_noniewiem: bedziemy wstawiac nowe drzwi bo i tak w planach były na 1 miejscu.

a babka mi dziś napisała ,że właśnie niedawno doszedł do niej przelew ,pewnie poczta juz zaczeła działać :ico_oczko: no i dobrze ,bo już dziś sie rozglądałam za adidasami juz miałam kupić jej,ale mówie nie wstrzymam sie do jutra :ico_sorki: uffff te 3 dni poczekam na tą paczuszke :-)

a i jeszcze dziś dostałam paczuszke ze spódniczką sportową babka mi dorzuciła gratisa fajna piżamka dwuczęściowa byłam w szoku :ico_szoking: :-D

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

10 wrz 2008, 21:12

Witajcie z wieczorka

Emiśka już śpi, mąż gdzieś wybył a ja zajadając kolację szperam po necie :ico_oczko:
Hihi zaszalałam dzisiaj na ciuchach. Co prawda kombinezonów jeszcze nie było ale kupiłam Emilce sporo ciuszków :-)
Tutaj jest kilka z nich :-D
Obrazek

Wczoraj zachwycałam się tym ile Mela Beci śpi a dzisiaj moje dziecię zrobiło mi niespodziankę i spała 2,5 h :ico_szoking:

Becia cieszę się że buciki będziecie mieć lada dzień :ico_brawa_01: a z tymi drzwiami to niezłe przejścia :ico_olaboga:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”