Witajcie wieczorowa pora!Najpierw chorujacym kwietniczkom Martynce i Kacperkowi zycze zdrowka,zeby paskudztwo sobie od nich poszlo.
Hektorka-Ty chyba dalej witasz sie z mezem,jeszcze cos z tego witania wyniknie.Jak tam Kamillo?I czekamy na sciane Twojej tesciowej,a tak poza tym taki kolor denaturatu to ponoc najmodniejszy kolor tej jesieni,wie masz tesciowa na czasie
Kamelek-witaj po urlopie

Przygoda z zatruciem Lenki nieciekawa,ale najwazniejsze,ze dobrze sie wszystko skonczylo.no i brawa za postepy w remoncie Waszego nowego gniazda.
Kari-no naprawde Twoj Krystiano to wyglada duzo powazniej niz na maj 2007,ale to pewnie te zdrowe ,gorskie powietrze

Dzieciaczki masz cudne i pogratuluj zerowkowiczce
[ Dodano: 2008-09-10, 22:57 ]
Kolka-no jestem dumna z Twojej rozgadanej Juleczki i nie narzekaj tak na nia bo sie jeszcze na Ciebie obrazi i co bedzie?A wymuszanie krzykiem,piskiem i czym sie da to chyba ten etap po prostu wszystkie przerabiany.Moj mnie jeszcze kopie przy przewijaniu i uwaza to za dobra zabawe,mimo,ze wyraznie jestem niezadowolona z takiego zachowania.Chyba ja pierwsza zadzwonie po supernianie.
caro-gratuluje 100 dniowki,to zaczynamy odliczanko

Jak to szybko leci,przeciez jakby wczoraj to bylo jak my wszystkie czekalysmy w kolejce do odliczanka.A ten watek dalej istnieje?
Kasik-zdjecia synowej jak zawsze przeurocze i widac dalej pracowita.Teraz juz umie piekarnik umyc

Moj dzis chyba pierwszy raz sprzatnal klocki za soba.Obiecuje poprawic jego maniery i bede pracowala nad nim,zeby kiedys byl bardzo pomocnym mezem.Zycze duzo sloneczka,zeby ta woda sobie wyparowala.
Pytalas o szczepionke,wiec tutaj szczepia ta 3 w 1.pewnie mozna osobno ale nie zdazylam zapytac jak go wczoraj szczepila.I na dodatek do drugiej reki od razu wbila mu na meningokoki.Nawet nie zapytala czy chce i w sumie dobrze,niech madrzesza decyduje.Pytalam o kojarzenie tej szcepionki z autyzmem i odpowiedziala,ze taki ferment w sieci sieja przeciwnicy wszelkich szczepionek
[ Dodano: 2008-09-10, 23:21 ]
Mroweczko-pisz jak tam nowe lokum.Trzymam kciuki,zeby Twoj Mrowek szybko znalazl nowa prace,a najlepiej ,zeby sie okazalo,ze go wcale nie zwalniaja.A jak bylo na weselu?
[ Dodano: 2008-09-10, 23:23 ]
Oglaszam,ze moj Antos w koncu sam biega !Czekalismy na to 16 miesiecy i chyba dlatego az tak cieszy