Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 wrz 2008, 10:45

a zgadnijcie jaka zabawka wiedzie prym u nas w domu?!...sa to kamyczki z dworu....mamy tu juz niela kolekcje,Maya uwielbia bawic sie tymi kamyczkami...przynosi sobie te z obejscia i one sa czyste bo umyte nawet :ico_haha_01: ....i uklada je sobie i liczy i przelicza niby...i uklada do pudelek i kubeczkow....i tak nawet godzine sie bawi nimi....z czasem jak jej sie nudza to wyrzuca na dwor i zbiera nowe :ico_haha_01: ....bawi sie nimi fajnie i nie bierze do buzi bo wie ze one sa z dworu z ziemi ....i taka mamy zabawke fajna w domu .....kiedys sie nimi bawila tylko na podworku ale pozwolilam zabrac do domu bo ma frajde a na dworze ciagle leje wiec nie bylo sensu tam stac przy tych kamieniach :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-09-11, 10:52 ]
Lady,no wlasnie takiego rainbowa maja moi rodzice...choc inhalacji nigdy nie robia ale odkurza wszystko do nowego.... :ico_oczko:

dobry odkurzacz to mi by sie przydal bo cale mieszkanie w wykladzinie :ico_haha_01: a kupilismy najtanszy jaki wyprodukowali i ciagnie nieziemsko,malutenki taki ze do schowka sie miesci i nie chce sie zepsuc :-D :ico_brawa_01: no ale oprucz tego mamy pioracy bo ten kolor wykladzin :ico_chory: :ico_zly:

dziewczyny mialam zapytac jaki krem do twarzy na zime polecacie dla maluszkow???bo w zeszlym roku smarowalismy sie johansonem....i taki sobie byl....a normalnie to Mayi nie smaruje twarzy tylko w lato kremem od slonca.....i ma teraz bardzo sucha i nie wem jaki kupic :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

11 wrz 2008, 11:05

ladybird23, składamy sobie tylko rano życzenia i to nam wystarczy. Rodziny nie zapraszamy bo mieszkają daleko i w ogóle spędów rodzinnych nie lubimy. Na roczku Alicji było 13osób to była masakra. Szykowanie, siedzenie a potem sprzątanie. Nigdy wiecej. Na każdej okazji byłoby tyle samo, bo to najbliższa rodzina i przyjaciele. Prezentów sobie nie robimy bo żal nam kasy. Robię lepszy obiad dla nas i tyle. W tym roku dzień po moich urodzinach poszliśmy na obiad do restauracji i do kina. To było pierwszy raz odkąd jesteśmy razem (czyli 4,5roku).

Mariusz wstaje o 6rano do pracy, wiec Alicja budzi sie razem z nim, Dostaje mleczko i szaleje gdzieś do 9-10 po drugim śniadanku idzie na drzemkę

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 wrz 2008, 11:23

a Maya juz poszla spac :-D ....w sumie drugiego sniadania nie zjadla bo nic co jej proponowalam nie bylo na tyle fajne zeby zjesc...wiec na glodniaka tez da sie isc spac....wstanie na obad....lece sie ogarnac bo juz pozno a ja w pizamie :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-09-11, 11:45 ]
Obrazek
a to moje krotkie wloski....mam nadzieje ze do swiat troche odrosna zebym mogla sie potem zrobic na ludzia....bo to tak jest,scieli mnie w PL na emo i super tylko jak to odrasta to tragedia normalnie...z tylu mi takie puszyste piora wisialy no wiec mam wyrownane-a ze mi sie teraz nie podoba bo za gesto to teraz juz musze przezyc nie?moze nikt niezauwazy :ico_oczko: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-09-11, 12:26 ]
dziewczyny gdzie sie podziewacie?moj czas wolny dobiega konca a tu pustki :ico_noniewiem: ....
wogole to zgadnijcie jaka byla Mayci reakcja na te rodzynki ktore jej dalam ostatnio :ico_haha_01: ..."bzbzbz"ona mylala ze to sa muchy :ico_haha_01: :ico_szoking: :ico_haha_01: i nie chciala najpierw wziasc do buzi ale potem jak ja kika zjadlam to sprobowala ....ale i tak zbytnio jej nie podchodza...to nie to co Michalki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 wrz 2008, 13:14

GLIZDUNIA, też bym wolała michałki od rodzynek :-D Kamyczki Karol też bardzo lubi, ale on zbiera i idziemy nad staw robić "plum". Śmieję się bo jak widzi skalniaki z takimi wielkimi głazami to też woła plum :-D I miło Cię zobaczyć w nowej fryzurce, jak dla mnie wcale nie muszą odrastać.

Doris Ty jesteś chyba wróżką, potrafisz przyszłość przepowiadać, albo poprostu wykrakałaś :-D Karol powywalał wszystkie płyty do których tylko sięgnął :-D

A my byliśmy dziś na spacerku
Obrazek
Obrazek

A ku, ku...
Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 wrz 2008, 13:16

a Maya jeszcze spi :ico_szoking: ....a ja szukam adresow sklepow zeby juz potem tylko wpisac w gps'a i w droge...ale moj A. jeszcze nie wie ze ja bm chciala do troche innych miast niz te najblizsze :ico_noniewiem: ....bo niby czemu przy okazji sie nie przespacerowac jakims innym miasteczkiem ?jakies fotki zrobic...on nie lubi takich nieplanowanych wycieczek...a ja owszem :ico_haha_01: ciekawe co mi na to powie jak wstanie,pewnie bedzie zly ze musi wstawac i w koncu pojedziemy do najblizszego sklepu :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-09-11, 13:19 ]
Sikorko,no Karolek to taki slodziaszek ze normalnie niemoge...Maya ostatnio monitor calowala jak filmik z Karolkiem widziala...i nie dzieie jej sie wcale :-D ....z dmuchawcem jest the best!!!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2008, 13:30

Sikorka, chyba wykrakałam :ico_haha_01:

GLIZDUNIA, slicznie wyglądasz w tych wloskach

bylam u babci bo ma dzisiaj urodziny i Kinia caly czas plakala... nie chciala nawet malą miotełką się bawić, którą wcześniej się bawiła... chyba ma zły dzień. katar coraz mocniejszy, kaszel doszedł :ico_olaboga: teraz spi, jak wstanie to musze zmierzyc jej tempareturke.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 wrz 2008, 13:33

uuu Doris,a moze te nocne wariacje to od zblizajacej sie choroby a nie od zebow?albo to objawy zabkowania ?oby lepiej szysbko minelo,bo choroby Kini niezycze,tymbardziej ze ty od poniedzialku do pracy nie?

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2008, 13:47

GLIZDUNIA, nie wiem czy to od zębów, bo ostatnio od zębów była tylko temperatura. a teraz katar, kaszel... kurcze... bo ta pogoda taka w kratke, raz cieplo a zaraz zawieje i choroba murowana... :ico_zly: miejmy nadzieje ze nic powaznego z tego nie bedzie...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 wrz 2008, 14:38

ach dziewczyny mial byc mily dzien a tu nonono :ico_zly: poczta przyszla :ico_zly: ...i jakis lis dla mnie z urzedu podatkowego ,nic z niego nie czaje....jakies rozliczenie za podatek placony za stare mieszkanie(pierwsze jakie zamieszkiwalismy tu w uk)ale za okres kiedy juz tam nie mieszkalismy :ico_olaboga: ....i sumy takie tam widnieja ze szok :ico_olaboga: ...i nie wiem czy maja bledy w danych czy co ale ja przeciez nie bede placic 2 podatkow za domki :ico_olaboga: ....nic tam nie pisze konkretnego tylko cyfry i niezrozumiale dla mnie pojecia...niech lepiej Arek na to kuknie bo moge zostac bankrutem przy okazji :ico_zly: ...juz jestem cala nerwowa...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2008, 14:39

kinga ma temperature :ico_chory: 37,5... dalam jej paracetamol. zaraz obiadek - rosolek na rozgrzanie. kurcze... a ja jeszcze dzis na 18 musze wyjsc na godzinke...

[ Dodano: 2008-09-11, 15:06 ]
GLIZDUNIA, listow z urzedu nikt nie lubi... wiem co czujesz bo ja ostatnio tez dostalam ale ze skarbówki...

[ Dodano: 2008-09-11, 16:06 ]
Kinga nie zjadła obiadu... ale to normalne ze przy temperaturze brak apatytu...

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”