ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2008, 17:14

doris mi sie wydaje ze 37,5 u dziecka to jeszcze nie temp :ico_noniewiem: dopiero powyzej 38 sie zbija, ja z reszta dopiero cos daje od 38,5 :ico_noniewiem: moze faktycznie choroba ja bierze..

nam na szczescie katar szybko przeszedł i miejmy nadzieje ze nie wroci szybko...

a ja dzis ost jazdy z ta instruktorka i nawet dobrze, bo zas zamiast na 13 to mi powiedziała na 14:39 tyle tylko ze ja od 13 juz na nia czekałam na miejscu bo juz mialam wszystko zaplanowane i ch..ona zapomniala mi napisac ze godz sie zmienila, jakas taka potrzepana i niezbyt kompetentna była..coz..juz konczy tam prace wiec moze jej nie zalezało, zostało mi tylko 4 godz przed samym egz co wypadnie ok konca listopada, myslicie ze bede jeszcze cosik pamietac :ico_haha_01:

glizdunia tez ladnie ale ja jednak jakos ciebie wole z tymi włosami za ramiona :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 wrz 2008, 17:49

doris no oby faktycznie Kingusi nic więcej nie było. A Lady ma rację z tą temperaturą, nie powinno się zbijać takiej nie wysokiej, bo to organizm w ten sposób walczy z rozpoczynającą się jakąś infekcją. Dopiero jak jest wysoka trzeba zbić, bo może zaszkodzić.

A ja czekam na Sikora z obiadkiem. Potem mama ma też przyjść do nas i kolejny dzień zleci :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 wrz 2008, 18:54

hejka...dzien do kitu wlasciwie...ale z humorami u nas nie jest najgorzej...by;ismy w tym urzedzie wyjasniac...i tylko sie :ico_zly: ...mieli bajzel w papierach za rok 2005 i teraz porzadkuja i mamy zaplacic 114f :ico_zly: ...bo im wyszlo ze nie zaplacilismy...a my zawsze placimy...A. im cale nasze segregatory wykazal i niby poreperowali te swoje dane ale i tak mamy zaplacic bo nie wszystko mozemy udowodnic...bo agentka od ktorej wynajmowalismy sie okazala szustka i kase do siebie brala i nie placila...danych w urzedach nie pozmieniala i teraz my placimy :ico_zly: .....Maya w tym wszystkim zanosila sie od placzu bo bala sie tych pokoikow gdzie mielismy spotkanie z przedstawicielem...a musialam przy tym byc bo moje nazwisko bylo na kartce napisane i choc sie nawet nie odzywalam tylko uspokajalam ryczaca Maye to nie pozwolili wyjsc...zgrozos....
potem szybciorem do Bath i co???i nonono...nic z tych rzeczy ktore chcialam kupic nie bylo w sklepie :ico_szoking: ...wszystko inne bylo :ico_zly: ...wiec zamowie na necie w takim razie bo kurtke Maya miec musi...a bylismy potem w Gapie i kurtka kosztowala 30f a to juz dla mnie za duzo :ico_nienie: ...wiec chce z Nexta za 16 i zamawiam!!
wogole to Maya zasnela w aucie w drodze powrotnej i nie moglam jej dobudzic...ciekawe o ktorej teraz usnie :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2008, 19:22

a ja miałam, tzn mama miała odwiedziny, moja sis przyjechała sie z Natim pozegnac do mamy, bo juz przed wczasami sie nie beda widziec, szkoda tylko ze pewnie jakby nie wiedziała ze mama ma dla Natika euro to by pewnie nie przyjechała, ale coz...ciekawe czy moj brat sie zjawi..mama powiedziała mu ze ma tez cos dla Matika ale musi on sam przyjechac, a moj brat wiadomo jaki jest, mu az tak moze nie zalezec, choc mamie na pewno bedzie przykro :ico_noniewiem:

kombinuje cały czas nad tym pakowaniem, czy wszystko zmieszcze :ico_haha_01: bagaz podreczny..glizdunia sa jakies wymiary tego bagazu, bo niby 5 kg no ale nie wiadomo czy mi sie ta moja torba zmiesci do tego schowka :ico_noniewiem:

ale jaka mam wiadomosc..moja siostra bierze laptopa, a tam ponoc jest bezprzewodowy internet, wiec..jak bede miała chwile to sie odezwe z nad morza :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 wrz 2008, 19:36

Lady...wymiary sa na stronie lini lotniczych je znajdziesz...bo firmy latajace maja rozne wymogi....musisz sie dowiedziec....
a laptopa na wczasy bym jednak nie brala...choc z drugiej strony bedziesz miala za nami kontakt :ico_brawa_01:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2008, 20:28

no ja laptopa na pewno nie wezme, moja sis chce wziac dla Natka zeby mial co robic wieczorem jak mu sie nudzic bedzie, bo ona ma jakies tam gry dla niego, w sumie Mati (od mojego brata) pewnie tez na tym skorzysta :-)
no własnie ja nie wiem jakimi my liniami lecimy :ico_noniewiem:
a glizdunia pytałas cos o kremy, ja jak widze ze Milka ma sucha skore na twarzy to normalnie Johnson'em nawilzajacym (taki zielony) mi sie wydaje ze on jest :ico_noniewiem: super, bo jest lekki, szybko sie wchłania i swietnie nawilza, ale moze nie do kazdej skory pasuje..a w zime to stosuje nivea na kazda pore roku, czy cos, ze on i przeciwko wiatrowi jest czy jakoas tak, musiałanbym znalezc opakowanie zeby napisac ci jak konkretnie sie nazywa i on zas ma konsystencje taka bardziej tłusta i ciezej go rozsmarowac :ico_noniewiem:

a ja juz lece, mezu szykuje kolacyjke, obejrzymy moze jakis filmik i :ico_spanko:
do jutra

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 wrz 2008, 20:34

Lady...musze poszukac nivei jeszcze raz u nas,a to taka dla dzieci specjalnie czy zwyczajna dla wszystkich?z tej zielonej serri johnsona mialam kiedys plyn do kapieli dla Mayci....jak nie znajde nivei to kupie krem tej serii...ja mialam taki bialy wczesniej...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2008, 20:37

A Lady ma rację z tą temperaturą, nie powinno się zbijać takiej nie wysokiej, bo to organizm w ten sposób walczy z rozpoczynającą się jakąś infekcją. Dopiero jak jest wysoka trzeba zbić, bo może zaszkodzić.
no to teraz w ogole sie zestresowalam... ale szczerze powiem ze nie wiedzialam :ico_wstydzioch:

GLIZDUNIA, wspolczuje. nie ma to jak placic za cos za co nie powinno sie dac zlamanego grosza...

ladybird23, tak to juz bywa ze niektorzy przyjezdzaja tylko po kase... u mnie w rodzinie jest podobny problem, ale z moja babcia...

laptop na urlopie... ma plusy i minusy. ja wiem ze nie wazne gdzie bede jechac z mezem on bedzie mial kompa ze soba, bo prowadzac swoja firme 24h/dobe 7dni w tygodniu trzeba miec kontakt z rzeczywistoscia... zwlaszcza jesli to firma informatyczna...

[ Dodano: 2008-09-11, 20:40 ]
ten krem o ktorym pisze lady do nivea na kazdą pogode w niebieskiej tubce. tez go mam i jest fajny tylko faktycznie trudno go sie rozsmarowuje.

[ Dodano: 2008-09-11, 20:43 ]
http://www.nivea.pl/products/show/Krem% ... ogod%C4%99 to ten krem

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2008, 20:58

Matko ile wy dziś napisałyście :ico_szoking:

Ja miałam pobudkę o 8.30 :ico_brawa_01: później spacer, obiad, kolejny spacer i pakowanie bo o północy ruszamy do brata :ico_brawa_01: Wracam w poniedziałek.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 wrz 2008, 21:03

ja tu nivei wogole jeszcze nie widzialam dla dzieci....musze w aptece zobaczyc :ico_noniewiem:

Kamizela,udanego wyjazdu zycze,mam nadzieje ze Wikus tez zdrowo spedzi wyjazd!!wracaj szybko!!!!

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”