z tego wszystkiego miałam dziś cholernie realistyczny sen, ze odeszły mi wody. Ale miałam pietra

a noc....ta zgaga mnie wykończy

no nic-spróbuję wrzucic w siebie jakies śniadanie....buziaczki!!!
ja na poczatku ciazy pofarbowalam na braz i sie wogole nie czulam jak mnie fryzjerka 2 tyg pozniej zobaczyla to powiedziala ze ona watpi ze mi teraz blad chwyci bo nie chce zamocno rozjasniac zeby mi nie popalic wlosow...ale sie udalo i wyszlo ladnieale mam juz odrosty a z reszta nie chce byc juz brazowa chce z powrotem moje piekne blond pasemka
moze juz nie dlugoadia26, podobno im blizej porodu to tak sie dzieje ze dzidzia uciska na zoładek i muli jedna znajoma miala dokladnie pare dni przed porodem tak więc
matrus byle do wtorku wtedy ide na kontrole do szpitalaadia ty musisz jutro isc rodzic to moze i my sie posypiemy
nie martw się kochana raczej to ty juz za 2 tygodnie się nie wybierzesz na to spotkanieNiestety,nie rodze jeszcze,glowka niby nisko ale zalecane ,chodzenie po schodach ,siedzenie z wyprostowanymi plecami-to cos nowego i seks-to akurat odpada ,bo moj Artur nie wykazuje zainteresowania Nastepna wizyta za 2 tygodnie a to wypada juz po moim terminie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość