marcia , fajnie, że już pierwsze zakupki dla dzidzi za Wami
My juz po obiedzie. Zupa szczawiowa była i frytki. Teraz oglądaliśmy film na kompie, chwila przerwy i będziemy oglądać następny.
Na dworzu tylko 12st. Jak jechałam na naprawę paznokcia to zmarzłam jak nie wiem bo długo tramwaju nie było ani autobusu. Czuć już jesień w powietrzu.
Dziewczyny normalnie się zima robi ,taki ziąb.Wyszłam tylko do sklepu na chwilkę i myślałam,że zamarznę.Mąż przyniósł mi fajną matę edukacyjną i grającą lampkę do łóżeczka ,jeszcze muszę sobie leżaczek fundnąć:) agulaj, witaj wśród nas
Kochane Styczniówki noo to u mnie przeciwnie piękna pogoda, słonko świeci cały dzionek, jest 17stopni, co na moje warunki oznacza prawie upał pospacerowałam dzis dłużej, bo normalnie czułam, że muszę wykorzystać tę pogodę
noo, to zakupów narobiłyście mi też jeszcze brakuje trochę rzeczy, ale muszę zaczekać na przypływ gotówki
jest 17stopni, co na moje warunki oznacza prawie upał
hihiihihhiihihii, jejku, jak mi sie chce juz 17 stopni... wiecie, w nocy jest juz tak "zimno" pewnie sandrusia powie to samo agulaj, witaj i wiesz... wstap tez na grudniowki, bo roznie to byc moze po swiatecznym stresie
wiecie co???
JUTRO O TEJ PORZE MOJA KSIEZNICZKA BEDZIE JUZ Z NAMI!!!!!