Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

13 wrz 2008, 12:10

przesłuchiwanie mam we krwi !!!
brrrr strasznie brzmi, a powiesz jasniej?
przerypane mieć matkę nauczycielkę - w dodatku na bezrobociu
a wedlug mnie super, bo ma sie kontakt z jezkiem ojczystym nie tylko w formie mowionej. U siebie czasami stwierdzam analfabetyzm wtorny :ico_szoking: przydalaby mi sie tutaj taka osoba :-D
U nas dziś tylko 7st ziąb jak nie wiem
a ja Wam zazdroszcze, bo upalow mam juz po dziurki w nosie.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 wrz 2008, 12:16

wrócilam z miasta, zimo jest, wiatr wieje, ale nie zmarzłam, bo się cieplutko ubrłam :ico_haha_01:
teraz robię galartekę, i zrobię desery owocowe z bitą śmietaną, kupiłam - babany, nektarynki, winogrono :ico_haha_02: , do tego jeszcze rodzynki mniammm
na obiad jakieś mięso mam zapiekła w pierkarniku, do tego ziemniaki i brokuły

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 wrz 2008, 12:53

brrrr strasznie brzmi, a powiesz jasniej?
no z zawodu jestem prokuratorem i niestety zauważam u siebie skrzywienia zawodowe.

Tak jak wczoraj przypuszczałam - mój luby dogorywa po wczorajszej imprezie - jeszcze nie wygrzebał się z wyrka. :ico_olaboga:

U mnie też nie za ciepło. ale chociaż świeci słoneczko, więc nie jest źle. :ico_haha_02:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 wrz 2008, 12:55

do obiadu jeszcze dobre 2 godz. więc zrobiłam sobie miseczkę płatków z mlekiem się tak najadłam, że muszę się położyć :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

13 wrz 2008, 13:42

no z zawodu jestem prokuratorem i niestety zauważam u siebie skrzywienia zawodowe.
:ico_sorki: gaga to powiało powagą :-) ale w sumie ja też robiłam zawodowe dochodzenia i przesłuchania :-) np. zaczynając od słów: "Dlaczego dziś nie masz znów zadania domowego?" :-) a tak serio to chyba na każdego człowieka wpływa jego praca, mój Chłop się śmiał (to jeszcze w Polsce było), że kandydatkę na żonę dla syna najpierw przywitam dyktandem w drzwiach :-) potem recytacja przed obiadem itd. :-D

my zaraz wybywamy na większe zakupki, a potem będę kleiła te pierogi :-)

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 wrz 2008, 14:11

gaga to powiało powagą
e, tam zaraz powagą. Praca jak każda inna. Jakoś na życie trzeba zarabiać, a ważne jest tylko to, aby lubić swoją pracę. Wtedy jest o wiele łatwiej. I masz rację, że każda praca wpływa na człowieka. Czasami mój mówi mi, że znowu urządzam mu przesłuchanie, ale mnie to strasznie wkurza.
do obiadu jeszcze dobre 2 godz. więc zrobiłam sobie miseczkę płatków z mlekiem się tak najadłam, że muszę się położyć
u mnie też do obiadu z godzinka - mięsko w piekarniku. Ja dla odmiany opchałam się winogronami i chyba też na chwile się położę.

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 wrz 2008, 14:34

A u nas już za chwile obiad :-) Wątróbka prawie gotowa, ziemniaki zaraz się ugotują i będziemy jedli. W międzyczasie jadłam malinki i truskawki i danmleko wypiłam. Od rana nie byłam na dworzu jeszcze ale jest tak zimno że wogóle nie mam ochoty iść. Mąż sam poszedł z psem na dwór. Właśnie wrócił i mówi, że zimno jak diabli.

gaga, rzeczywiście masz poważny i ciekawy zawód. ja bym się chyba nie nadawała do takiej pracy :ico_oczko:

Ale leniwa sobota dziś :ico_spanko: pogoda mnie przygnębia i zamula

[ Dodano: 2008-09-13, 14:45 ]
no dobra, obiad gotowy, nałożony więc idziemy jeść :ico_obiadek:

życzę smacznego i miłego popołudnia :-)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 wrz 2008, 15:28

pogoda mnie przygnębia i zamula
mnie też :ico_spanko:

dobrze, że jedziemy do znajomych na 18, bo gdybym siedziała w domu to z łóżka bym nie wyszła :ico_haha_01:

ja już po obiadku

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 wrz 2008, 15:47

Ja też po obiadku, napchałam się tak, że nie mam siły się ruszyć.

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

13 wrz 2008, 18:18

Kurcze niedobrze,Mały mi gorączki dostał w ogóle nie wiadomo skąd,nawet katarku nie ma :ico_olaboga: ,coś mi się zdaje,ze to od żołądka bo jakiś taki bladziutki.No jak nie urok to...
Ale leniwa sobota dziś pogoda mnie przygnębia i zamula
No dokładnie,nic tylko się w łóżku zagrzebać,co niebawem uczynię.
no z zawodu jestem prokuratorem i
Oj zazdroszcze ciekawego zawodu,choć pewnie trzeba mieć też duży dystans :ico_olaboga:
Ja z zawodu jestem agroinżynierem :ico_puknij:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”