Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

13 wrz 2008, 18:43

hej hej Stycznowki :-)

ja się melduję objedzona pierogami ruskimi :-) no i po dużych zakupach... Chłop zaległ na drzemkę, a ja z Wami posiedzę troszkę :-)

noo, o pogodzie nic nie powiem, ja juz prawie jestem przyzwyczajona do tego, co opisujecie, bo mam tu tak w większości dni roku :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 wrz 2008, 19:43

hej ale sie znow rozpisalyscie ale nie mam sil by wszystkiefgo doczytac wogole by cos przeczytac moze jutro... wlasnie wrcilam z warszawy... gupie miasto ze szok;| ile ludzi jakie duze ono jest mozna sie pogubic i gowno kupic ja kupilam tylko spodnie ciazowe H&M...

aniabella ty mieszkasz w wawie?? jeju ile wy tam zarabiacie ze ludzie na ciucha wydaja od 1000zł do 2 tys;| szok :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

padam jak juz mowie 2 godizny jazdy w ta i w ta czylli 4 godz plus po wawie jestem padnieta nogi mi odpadaja... kregoslup boli malej caly dzien nie czuj jest przestraszona;) jedynie co mi sie w wawie podobalo to zoo koniec mojej refleksji czekam na meza i jade do domu dobranoc jeszcze chce obejrzec mam talent

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 wrz 2008, 21:17

milutka, od urodzenia mieszkam w Warszawie więc do tych tłumów już się przyzwyczaiłam :ico_oczko: choć powiem szczerze, ze unikam chodzenia po sklepach w godzinach szczytu bo wtedy to wydaje mi się, ze wszyscy mieszkańcy wybyli z domów na zakupy. Choć tak naprawdę to kiedy i gdzie by się nie poszło to wszędzie tłumy. I jak Ci się w zoo podobało? :-) my byliśmy w zeszłym miesiącu.

Znalazłam fajne buty w CCC lasockiego, takie jakby a'la kamasze czy coś, nie umiem opisać, ale oczywiście numeru nie było :ico_zly: tzn był ale brązowe a ja chciałam czarne. No nic, muszę się przejechać do innego CCC i szukac dalej. Zawsze jak coś chcę kupić to albo nie ma rozmiaru albo ostatnia sztuka itp itd.

secret, mam nadzieję, że Bartuś czuje się już lepiej i że to nic poważnego

dobranoc dziewczynki, do jutra :ico_papa:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

13 wrz 2008, 23:50

hej dziewczynki wpadłam na chwilke bo dopiero wrocilismy od mamuni..ale powiem Wam ze koszmarnie zaczął mi sie dzien bo jakis nieprzytomny facet wjechal we mnie..na nieszczescie jechałam samochodem mojego P i mimo ze to nie z mojej winy czułam sie fatalnie..na szczescie to duze autko i zamortyzował dosyc skutecznie uderzenie i nic mi sie sie nie stało..tylko autko uszkodzone :ico_olaboga: :ico_olaboga: normalnie gdzie Ci ludzie oczy maja..no coz ..sprobuje jeszcze poczytac bo znaowu popisałyście jak mnie nie było..a poźniej szybciutko zmykam do łożeczka

[ Dodano: 2008-09-14, 07:40 ]
witamj a juz na nożkach a Wy pewnie spicie..musze do 9 poczekac bo sklep mi otwieraja i pojde po świeże bułeczki bo w czoraj z tego wszytkieg nie zrobiliśmy zakupów

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2008, 08:34

hej :)ją juz nie spie ale sobie lezymy nie chce mi się nic a muszę na zakupy pojechać i posprzątać ale to chyba juz jutro a dzis na obiad lódka z kuaka leza miesiąc w zamrazalc ale nic im raczej nie jest mam juz tego samsung omnia i się bawie

aniabella zoo bylo super ;)

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 wrz 2008, 08:44

Hej, hej z rana - u mnie dziś paskudna pogoda.

Marcia ale miałaś pecha. A co do dużych samochodów to ich zalety pokazują się właśnie w takich sytuacjach. Dlatego ja nie jeżdżę małymi autkami.

milutka ja też jeszcze w łóżku, ale z laptopem. I jak nowy telefonik ?

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

14 wrz 2008, 09:04

no ja tez nie mogę sie zwlec z łóżeczka...leżę sobie z laptopikiem i moim psiakiem :-D :-D

aniabella
śliczny avatarek :ico_haha_01: :ico_haha_01:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2008, 09:45

Witam :-) , mi też nie chciało się ruszyć z łóżka, ale wstałam, teraz idę się myć i zrobić śniadanko. Mąż pojechał na giełdę z kolegą, właśnie pisał, że kupił obie części za 750 zł. trochę dużo , ale ważne, że dostał.
Miłego dnia! :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

14 wrz 2008, 10:05

Marcia77, nooo, najważniejsze, że nic Ci nie jest!!!

ale tak serio to jakieś "fatum" mamy, ja zaczęłam z wypadkiem, potem kolejne się posypały :ico_olaboga: musimy uważać na siebie bardzo... mi wczoraj mój K. proponoweał, żebym pokierowała autkiem, jak chcę, ale juz odstawiłam kółko do porodu... kurna środek ważności ciała czuję w pępku a nie w czubku nosa i jakos się w 100% skupić nie mogę...

a Wy używacie zabezpieczeń na pasy dla ciężarnych? bo ja mam specjalną podkładkę pod pupę z takimi uchwytami na pasy i odciągają one siłę pasa z brzucha na uda... http://www.mothercare.com/gp/product/B0 ... 8&mcb=core oo, takie coś mam - tutaj jest to wymagane, bo nie można jeździć bez pasów...

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

14 wrz 2008, 10:06

ja juz po spacerku..jeju ale zimno...a miła byc piekna złota jesień..dzis to najchetniej bym z łozeczka nie wychodziła ale jedziemy do mamuni na objadek wiec trzeba bedzie sie ruszyć ..martwię sie bo mam sukieneczke cieniutka na ślub i tylko bolerko na wierzch..moze byc nieciekawie :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-09-14, 10:11 ]
Wy używacie zabezpieczeń na pasy dla ciężarnych?
ja jezdze bez pasów..i chyba przy tej stłuczce to mi wyszło na dobre bo cos czuje ze moglo mi niezle brzuszek scisnąć przy tym uderzeniu...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”