donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2008, 14:33

ja ważę teraz 63,800 czyli też przybieram trochę na wadze. Od początku ciąży już 7kg mi przybyło.
a ja tylko 4,5kg przytyłam, jak zrobię zdjęcia brzuszka to Wam wrzucę

a teraz załączam zdjęcie mego pieska ma 8 lat i wabi się ARO :ico_haha_01:
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2008-09-14, 14:36 ]
a co pro po kiedy wrzucamy fotki naszych bnrzuszkow?????
no właśnie :ico_haha_01: dawno nie wrzucałyśmy

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2008, 14:39

donatka26, ten twoj piesio podobny jest do psa mojego meza ktory mieszka na wiosce :P prawie identyczny tylko tamten strasznie neigrzeczny i nie rozumni nie mial kto go wychowac dlatego tez nie jezdze tam bo jak mnie zobaczy to skacze z radosci a ciezki jest nie chce by cos nam zrobil,.... moj tez na mnei skacze ale jak powiem przestan to przestaje ... ale najpierw musi mnie wycalowac:P ja zaraz zorbie zdjecie brzuszka i wrzuce ... tylko jeszcze w okazalosci poakze mego pupila:D

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 wrz 2008, 14:39

Wiecie co, wydaje mi się, ze brzuch mi nie rośnie wogóle :ico_noniewiem: że nie widzę różnicy teraz z tym jaki był np. miesiąc temu. Czy w 5 m-cu nie powinien już być spory?
aniabella ja od początku ciązy też przytyłam około 7 kg, teraz ważę 62. Co do pępka to nadal nie mam wystającego, chociaż zrobił się bardziej płaski, bo mam już macicę na jego wysokości. Brzuch urósł mi w ciągu ostatnich 2 tygodni. Wcześniej wszyscy mi mówili, że nic nie widać. Poczekaj jak cię wywali to błyskawicznie. Ja wczoraj nie dopięłam kurtki, w której dwa tygodnie temu byłam na grzybach i spokojnie ją dopinałam.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2008, 14:44

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

14 wrz 2008, 14:46

bo wiecie, ja bym chciała żeby już widać było mój brzuszek i dlatego tak się niecierpliwię. Bo ja mam wrażenie, że wyglądam jakbym wcale nie była w ciąży a mój mąż mówi, że widać. To zrobię wieczorkiem zdjęcie i wrzucę.

Fajne te Wasze pieski. Ja mam małego pekińczyka, straszna przylepa z niego, taki pluszak :-) ktoś go wyrzucił i my 2 lata temu go przygarnęliśmy i nie wyobrażam sobie domu bez niego. Chyba przebywał wśród małych dzieci bo jak na dworzu zobaczy dziecko to ciągnie i się łasi. Mam nadzieję, że z naszym dzieckiem też nie będzie miał kłopotów by je zaakceptować.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2008, 14:47

chyba tylko ja taka z was gruba jestem i bylam przed zajscie w ciazy;| zzawsze marzylam by wazyc 55 kg a kurde udalo mi sie zejsc tylko do 60 kg .. no a w ciaze jak zaszlam to 63 wazylam moj maz mnie pasl:P bo mowil ze mi kosci strasznie wystaja..ale defekt skory mi zostal i po ciazy zostanie ehh nie wiem czy si enie skusz ena jakos operacje a napewno juz na drogie kremy

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2008, 14:49

milutka, super piesek :ico_brawa_01: :-D

dobra ja lecę z mężem na spacer, potem Wam napiszę, jak mój kuzyn przygotowywał swojego psa do na nadejście nowego członka rodziny

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

14 wrz 2008, 14:50

ja też nigdy płaskiego brzuszka nie miałam tylko wystawał mi :ico_oczko: na plazy to go wciągać musiałam. Chodziłam regularnie na fitness ale i tak nie udało mi się mieć ładnego, płaskiego brzucha. Taka już moja uroda. A teraz to mam rozstępy na udach i na piersiach. Używam kremu i oliwki ale nie wiem czy to coś daje.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2008, 14:50

aniabella, nie rozumiem tego jak mozna wyrzucic psa??????????????/ oddac w dobre rece ok ale nie wyrzucic ludzie sa podli dobrze ze go wzieliscie... jak se patrze na te wszystkie błakajace sie zwierzeta zwlaszcza psy to serce mi sie kraje

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

14 wrz 2008, 14:55

Ja też nie rozumiem takich ludzi co zwierzęta wyrzucają :ico_zly: jak ktoś się podejmuje mieć zwierzę to powienien się liczyć z tym, że one tak jak ludzie wymagają opieki i zainteresowania a nie jak się znudzą to się wyrzuca jak rzecz. moja chrzestna znalazła go w Piastowie jak się błąkał. A że ona ma już kilka psów to nie mogła zatrzymać kolejnego i przywiozła go do nas dopóki ktoś się nie zgłosi. Dała ogłoszenia w necie, telewizji i nic. I bardzo dobrze bo od razu go pokochałam i nie oddałabym za żadne skarby!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”