a ja dzisiaj zauwazylam pierwsze pozytywy bycia w ciazy tzn sa same pozytywy chociazby ze wzgledu ze juz za 7 miesiecy bedzie Dzidzia ale jak narzie to wymioty i bole glowy osladzaja mi moje DUUUUZE piersi nie sadzilam ze tak szybko nabiora TAKICH ksztaltow a co bedzie za 7 miesiecy???
brzucha nie mam tzn mam taki jakbym sie najadla ale napewno nie jest to brzuch ciazowy ale te piersi
Adka, za chwilę odkryjesz jeszcze więcej tych pozytywnych stron bycia w stanie błogosławionym.
U mnie też wszytskie przedciązowe biustonoesze spoczywają gdzieś na dnie szuflady.Nosiłam C, teraz jest D miseczka.
cos dzisiaj mam slaby dzien , glowa mnie boli cisnienie ma strasznie nieskie i wogole jaks chodze i na wszstkich krzycze i moglabym ich
kawy nie moge tzn moge ale mnie odrzucilo wiec tak jabym nie mogla a do tego jutro ciezki dzien przede mna
jak Wy sobie radzicie z ciaglym zmeczeniem?
adka, mnie też odrzuciło na początku od kawy - myślałam, że to koniec świata ale nie teraz lubuję się w herbatkach a mój organizm po tygodniu przestał "potrzebować" kawy na początku, w środku i pod wieczór każdego dnia a na zmęczenie najlepsza jest drzemka ja przesypiałam do 16 godzin na dobę do 3 miesiąca ciąży
Adka na niskie cisnienie mozna pozwolić sobie na lamkę czerwonego wina. Mi ginek to proponował ale sama wiesz jaka ze mnie pijaczka W niedziele wpadnę do Was to obejrzę te Twoje krągłości