i przez to kłuce sie z mezem
  i przez to kłuce sie z mezem   niedosc ze nie spi z nami bo wyniósl sie do drugiego pokoju to jeszcze w najlepsze wieczorem piwko i telewizja a ja nie mam na nic czasu i  czasem jeszcze powi ze on jest nie wyspany bo słyszy jak mały czasem w nocy płacze.
 niedosc ze nie spi z nami bo wyniósl sie do drugiego pokoju to jeszcze w najlepsze wieczorem piwko i telewizja a ja nie mam na nic czasu i  czasem jeszcze powi ze on jest nie wyspany bo słyszy jak mały czasem w nocy płacze.
moja też lubi na raczkachtylko na raczkach cisza.
 napewno Franuś z czasem będzie sobie robił dłużesz przerwy w jedzenie i nie przejmuj się mężem. Mój przy pierwszym dziecku tez się wyniósł ze spaniem do drugiego pokoju. Teraz jak narazie jeszcze spi ze mną - ciekawe jak długo hihihi.
 napewno Franuś z czasem będzie sobie robił dłużesz przerwy w jedzenie i nie przejmuj się mężem. Mój przy pierwszym dziecku tez się wyniósł ze spaniem do drugiego pokoju. Teraz jak narazie jeszcze spi ze mną - ciekawe jak długo hihihi.Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość