Aniu, Tobie również wszystkiego co naj z okazji setki :ico_prezent:
Zaraz biegnę, no dobra, człapię się na pocztę Miałam iść popołudniu, ale dziś 15ty, więc mogą być kolejki... A w dzisiejszych czasach nie obowiązuje zasada uprzejmości... Stoisz do bólu, no chyba, że padniesz, to wtedy ktoś łaskawy raczy zauważyć brzuszek...
magda83, brak mi słów... życie...
Ale z przymrużeniem oka przynajmniej mozna kilka nauk na przyszłość wynieść :P taki ręcznik np., kto by przypuszczał?.....
orzeszkowa, tantum rosa jest bezpieczne mialam juz kilka razy infekcje i o stosowalam ... pomoglo...ale najbardziej pomogl sachol i cllotrimazolum w czopkach
Orzeszkowa, nie pisałabym o czymś, co bezpieczne dla nas nie jest... Gin mi to przepisał, więc chyba wiedział, co robi...?
Właśnie jestem po lekturze z Twojego linku Jak rany Julek, za brzuch się ze śmiechu trzymam
Dziewuszki, paczuszki poszły Jak dobrze pójdzie, jutro możecie listonoszy swoich molestować
A gdzie się zbunkrowała Osita...?
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2008, 13:45 przez Karolina2411, łącznie zmieniany 1 raz.
Karolina2411, milutka204, kurcze, to nie wiem juz co mnie ten Moj straszył? ?
też słyszałam opinie, ze można.. ale bałam sie ryzykowac... Spoko, teraz juz wiem co i jak.. dzięki
Spokojnie możesz sobie taką kurację zrobić... Nie będziesz przecież 24h, za przeproszeniem, tyłka moczyć, ani tego pić litrami, tylko podmywać się ile trzeba... Milutka, a Sachol to nie żel dentystyczny...?
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2008, 13:52 przez Karolina2411, łącznie zmieniany 1 raz.