asika82
4000 - letni staruszek

15 wrz 2008, 18:19

Mamamonia ślicznie wygladałąś i te włosy takie lśniące, zadbane tylko Julii mało widac w tej cudnej sukieneczce. A jak przyjęcie udało się?

U nas tez ciężkie noce bo katarek w dzień ukrywa się,że niby go nie ma a w nocy pojawia się :ico_zly:

Eve ten pierwszy wózek jest fajniejszy.

Dzisaj byliśmy poogladać foteliki samochodowe i do karmienia i facet nam odradzał,że jeszcze za wcześnie. Sama nie wiem. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
meggi_24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 wrz 2008, 19:33

Kochane czy dostałyście już pierwsza @ po porodzie??? Bo ja jeszczez nie miałam...
A co do wóżka my spacerówke mamy z BREVI OVO ... jak na razie mi pasuje...

Mamamonia zdjecia z chrztu super...

A co do mojej fryzurki to mam teraz brazowe włoski .. wkleje fotke ja znjde czas, :))

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 wrz 2008, 20:01

...
Ostatnio zmieniony 28 lut 2009, 21:47 przez malgoska, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

15 wrz 2008, 20:13

Hej my na razie jeszcze nie zmieniamy fotelika bo chcemy kupić taki od 9 do 39 kg

http://www.allegro.pl/item433152777_fot ... esign.html
ale jeszcze na pewno nie wiemy musimy pooglądać, podotykać :-D i dopiero wybierzemy.

Wózek chyba faktycznie ten pierwszy wybierzemy, dzięki za pomoc.

Igorowi też dzisiaj nie bardzo smakował szpinak z ziemniakami, miny fajne robił, otrzepywał się (śmiesznie to wyglądało) ale jadł ale na koniec to wszysko ulał, tak jakby zwymiotował ale beż ciśnienia i smrodku (sam szpiank) i zaczoł się śmiać.

Mamamonia zdjęcia śliczne, wyglądałyście pięknie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A Igor teraz jakiś marudny się zrobił, mam tylko nadzieję, że nic mu się nie zbiera na chorobę.

Awatar użytkownika
AgaSza
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

16 wrz 2008, 10:06

chcemy kupić taki od 9 do 39 kg
wszystko fajnie, ale ten fotelik chyba nie ma pozycji półleżącej możliwej, co? A radzę Wam, żeby kupując większy foteli zwrócić na to uwagę. Bo np. moja Ewa cały czas jeszcze potrafi zdrzemnąć się w foteliku w czasie jazdy (my sporo jeździmy-to też co innego) i jak jest w pozycji zupełnie siedzącej to jej główka zwisa i się chwieje aż żal patrzeć-wtedy ja za klamkę ciągnę i już sobie leży-dużo wygodniej ma. Zrobicie oczywiście jak zechcecie-ja tylko z doświadczenia radzę :-)

[ Dodano: 2008-09-16, 10:20 ]
A gdzie dopiero zimą jak przyjdzie ciepły kombinezon i cosik jeszcze.
w sumie tak, ale ja do samochodu i tak kombinezonu nigdy nie zakładałam dziecku, bo sama też w kurtce nie jeżdżę. U mnie kombinezon tylko na spacery w wózku.

asika82
4000 - letni staruszek

16 wrz 2008, 11:01

ale na szerokość wąski się zrobił.
no własnie u nas ten sam problem.
ale ja do samochodu i tak kombinezonu nigdy nie zakładałam dziecku, bo sama też w kurtce nie jeżdżę. U mnie kombinezon tylko na spacery w wózku.
no a jak juz tak zimno jest to co zakładasz? Ja juz Antka w kombinezonie wożę takim jesiennym.

Meggi ja nie miałam jeszcze @. Wczoraj byłam u ginka i na usg widać,że już powoli jajniki zaczynają się budzić. Mam receptę na ten zastrzyk na 3 miesiace i zastanawiam się czy na niego się zdecydować. Jeszcze chwilę poczekam bo nie wiemy czy Marek jedzie do Anglii czy nie. Jeśli jedzie to nic mi nie potrzebne. Przyznam się,że ja bardzo nie chcę żeby jechał bo mi dużo pomaga przy mały i jakoś nie wyobrażam sobie zoastać z nim teraz sama. Przyzwyczaiłam się do dobrego.

[ Dodano: 2008-09-16, 11:06 ]
Antoś na wczorajszym spacerku z moją mamą. Było tylko 10 st. C
Obrazek

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 wrz 2008, 12:31

heja
ta pogoda jest okropna,ciagle leje i chyba 7 stopni u nas :ico_zly: a ja mam isc z kacperkiem do szczepienia :ico_zly:
stawiam wszystkim :ico_tort: i :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:

Awatar użytkownika
AgaSza
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

16 wrz 2008, 12:35

no a jak juz tak zimno jest to co zakładasz?
jak gdzieś jedziemy samochodem to zazwyczaj do jakiegoś "zadaszonego" miejsca np. do teściów, do centrum handlowego, do znajomych itp. Wtedy wystarczy ciepły sweterek lub kurtka. Ale mi chodzi o to, że ja nie zakładam nawet tej kurtki do samochodu, bo w samochodzie jest ciepło i się dzieci uparują-zresztą tak jak dorośli. Nie zakładamy kurtek do samochodu tylko dopiero jak wysiadamy na dwór, bo jak się spocimy w samochodzie, a potem na zimno wyjdziemy to zaziębionko murowane.

[ Dodano: 2008-09-16, 12:36 ]
stawiam wszystkim :ico_tort: i :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:
dzięki ale z jakiej okazji? :-)

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 wrz 2008, 20:08

dzięki ale z jakiej okazji? :-)
imieninki mam :-D

asika82
4000 - letni staruszek

17 wrz 2008, 09:41

Edit :ico_prezent: Zdrówka i pociechy z synków!

Ależ pogoda, nic się nie chce :ico_zly: Katarek Antkowi minął i w poniedziałek idziemy na szczepienie.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”