Witajcie ;)
U mnie ok,czuje sie juz lepiej i nie jestem zmeczona wyspalam sie dzisiaj,Mala Nicolka przyszla do naszego lozka nad ranem i tak juz zostala u nas spac bo ja nie mialam sily isc do jej pokoju i ja tam usypiac.. wiec postanowilismy z mezem ze Nicolka u siebie w pokoju bedzie uspiac a pozniej jak przyjdzie do nas nad ranem to bedzie spala dalej z nami.. to jest ciezko Nicolke pozniej drugi raz uspac .. a ja musze sie tez troche wyspac bo dzien jest dlugi
Takze jest juz lepiej i Ok.
A teraz moje skarbki sobie spia,pogode mamy dalej do pupy.. Zimno i pada a jak nie pada to taki zimny i mocny wiatr ze wole z domu nie wychodzic.. typowa zimna jesien.. ;/
No ale pozatym to pochwale sie wam...
Nicolka zrobila dzisiaj kupe do nocniczka z mala moja podpowiedzia.. po prostu podsunelam jej nocnik a ona usiadla i zrobila
ciesze sie .. a wczoraj dwa razy zrobila Nicolinka siku do nocnika.. o rety .. dumna jest powoli..
To jest tylko tak ze Nicolka nie umie sama od siebie na nocnik usiasc.. musze jej go zawsze podsunac to usiadzie... a jak jej sie chce siku albo kupe to wola be be be i biega i chocby szukala nocnika a jak jej go podam to sie tam zalatwi
NO i postepy widac a to wazne..
Gabi piekne foteczki
Widac ze sie wczasy wam udaly i ze jestescie zadowolone
Ja sie tez juz niemoge doczekac jak pojedziemy do Pl,zobacze moja babcie i ja wysciskam za wszystkie czasy.. i pogadam sobie ze siostra.. czuje ze bedzie fajnie ;)
Sliczne zdjecia i jakie super widoczki