Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

16 wrz 2008, 13:01

ja kurcze za mało tupetu mam i za bardzo szanuję starszych ludzi żeby im powiedzieć co ja tak naprawdę o nich myślę i przez to mam przerąbane na wstępie :ico_noniewiem:
Kochana, ale ja tupetu nie mam ;-) mam po prostu mało szacunku do kogoś, kto się niczym nie zajmuje oprócz podsłuchiwaniem sąsiadów :-) jeśli ktos mnie szanuje i traktuje jak człowieka to ja mu się niczym innym nie odpłacę...

ale wiecie, jak to z tymi remontami :-) ja bym się do takiego sąsiada uśmiechnęła i powiedziała, że jak nie ma kasy na remont u siebie to niech ciszej zazdrość okazuje niz napierdzielając po rurach i kropka :-) bo to nic innego nie jest... aa, i co najlepsze - sąsiad taki pewnie tez kiedyś remont będzie robił to można się odwdzięczyć a przy okazji zapytać,. czy to miłe :-) :-D

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

16 wrz 2008, 15:22

hehe dobre :-D

ja już po rosołku, na drugie leczo będzie. Właśnie się robi. Byłam z psem na spacerze. Zimno jak cholera. Chyba wyciągnę rękawiczki i berecik na głowę bo nie idzie. Strasznie marzną mi ręce, nos i głowa. Tak to leżę sobie cały czas.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

16 wrz 2008, 15:27

ja na pogodę nie mam co narzekać - cały czas tak samo zimno, pochmurno i deszczowo :-D dziś mam 12 stopni i mżawka od rana :-)

dzis mam nadzieję skończę wyszywać moją wielką zatokę :-) nie wiem, czy się Wam chwaliłam, że wyszywam? :-) noo, i tak dziś widzę już koniec ramki, więc chyba skończę :-) wrzucę Wam fotkę :-) a w listopadzie mama przywiezie mi kanwę z aniołem stróżem i dla dzidzi będę wyszywała na obrazek koło kołyski... a w między czasie kwiatki :-)
Chyba wyciągnę rękawiczki i berecik na głowę bo nie idzie. Strasznie marzną mi ręce, nos i głowa. Tak to leżę sobie cały czas.
oj, ja też mam nosek zimny, jak mój Maks :-D ja dziś wyciągam szmatkę pod szyję (to moje czułe określenie apaszki) :-)

[ Dodano: 2008-09-16, 15:29 ]
a tak w ogóle to się zbieram, bo po syncia pójdę pod szkołę :-) no i niestety muszę wyjść z domu ;/ na tę mżawę..

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

16 wrz 2008, 15:30

szmatka na szyję to od kilku dni moja nieodłączna towarzyszka w kolorze błękitnym w kolorowe paski :-)
nie wiem, czy się Wam chwaliłam, że wyszywam?
nie, nie chwaliłaś :ico_oczko: super, że masz jakieś kreatywne zajęcie. Jak skończysz to wrzuć fotkę i pochwal się nam :-D

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 wrz 2008, 16:29

Ja już po zakupach.

Dziewczyny co do sąsiadów to do 22.00 możecie robić co chcecie. Policja nawet nie przyjedzie na wezwanie - coś o tym wiem. Ze starymi ludźmi jest porażka - nie powinni mieszkać wśród młodych. U mnie teraz jest pół na pół. Są takie stare histeryczki, który,m nawet dzieci bawiące się pod oknami przeszkadzają. Dopiero po 22.00 jest zakłócanie ciszy nocnej i dopiero wtedy policja przyjedzie na wezwanie.
Ja w ubiegłym roku jak wynajmowałam mieszkanie, to też miałam walniętą sąsiadkę. Na tyle była bezczelna, że jak słuchałam muzyki, to dwa razy przyszła do mnie i coś się burzyła, żeby wyłączyć, bo jak nie, to wezwie policję. Wzięłam więc telefon, wykręciłam 997 i powiedziałam żeby wzywała. Zobaczyła, że mnie nie przestraszy i odczepiła się.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

16 wrz 2008, 16:31

gaga22, :-) Ty widzę tez stanowcza, jak ja :-) i tak trzeba, bo inaczej we własnym mieszkaniu (już nawet nieważne czy własnościowe, spółdzielcze czy wynajem) będzie się cicho oddychało... niech sobie ściany powygłuszają, jak im przeszkadza hałas albo przeprowadzą do leśniczówek :-D

ja juz ze szkoły wróciłam, zmarzłam jak nic... idę zaparzyć ciepłą herbatkę :-)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 wrz 2008, 17:24

ja juz ze szkoły wróciłam, zmarzłam jak nic... idę zaparzyć ciepłą herbatkę
ananke, Ty się Kobieto porządnie ubieraj żebyś nerki nie zaziębiła :ico_nienie:
Widzę,ze pustki na forum,ja też się zmywam mężowi obid odgrzewać,bo wpada tylko po pracy na 20 min i na trening jedzie za miasto :ico_noniewiem: ,podziwiam go,ja bym za żadne skarby się z domku nie ruszyła żeby biegać 2 godziny za piłką :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

16 wrz 2008, 17:48

a ja dzis poszłam na latwizne i na objadek kupiłam gotowe pierożki z miesem..do tego zupka ogórkowa i objadek gotowy..
co do sąsiadów to ja nawet wszytskich nie znam bo to nowy blok i mieszkamy tu od stycznia i wiel osob jeszcze nie mieszka..ale z tego co widze to sami mlodzi sie wprowadzaj..tylko z jedna wiem ze bedzie problem-stara panna nie lubiaca dzieci..jak rzuciłam propozycja zeby plac zabaw dla dzieci zrobic to powiedziała ze absolutnie bo ona jak kupowal to mieskzanie to zaznaczala ze nie zyczy sobie placu zabaw bo wie ze dzieci zawsze krzycza kiedy ona ma zamiar sobie odpocząć :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2008, 18:07

a my znowu z mezzem zamowilismy pizze ale dzis byla pyszna naprawde:D a teraz odpoczywma bo czuje sie jak balon ide wypije miete i poleze spilowalam paznokcie i czekam na moja paczke z ozdobami ;)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2008, 18:21

ja właśnie wcinam świeże orzechy włoskie dostałam od mamy znajomej :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”