cześć Mamusie
no tak jak ja wczoraj nie moglam tiktakować to Wam na rozmowy się zebralo

nocka taka sobie, do Julci wstawalam tylko raz, ale Darek się strasznie budzi w nocy, może nie tyle budzi, co wierci się, wasze maluszki też tak? On potrafi spać z nogami na poduszce, za chwilę w poprzek óżka, by za chwilę znów inną pozę lapać
a wczoraj mi bylo przykro bo sobie przypomnialam, że Julcia ma dziś w szkole zdjęcia, szkoda mi bylo, że jej na tych zdjęciach nie będzie, by czula się taka wyobcowana, ale kurcze wstalam rano, obejrzalam ją a tam nic nie ma

tylko jedno takie jakby komarją ugryzl zostalo

chyba sobie wkręcilam jakąś jej chorobę, nie wiem czy to wczoraj to byla jakaś reakcja alergiczna czy co...no w każdym razie postanowilam nie panikować i ją do szkoly puścilam, zobaczymy jak wróci czy coś będzie miala to wtedy do lekarza pójdę
a tak wogóle to Darek robi się strasznie niegrzeczny

drze się na cale gardlo jak coś chce, zacząl mnie gryść

pokazuję mu że nie wolno, zobaczymy..no i mamisyek jest straszny za razem, tylko by na rękach siedzial...
wczoraj odkryl nową rzecz...gdzie się wącz komputer i do czego sluży myszka...przegięcie...tutaj niektóre mamy chodzą z dziećmi na smyczy normalnie

chyba muszę Darusiowi takie cudeńko sprawić
gardlo mi coś boli...
napijcie się kawki ze mną
[ Dodano: 2008-09-18, 10:44 ]
Ula to rzeczywiście Twoja koleżanka jest w bardzo trudnej sytuacji...ciężko wtedy pocieszyć...
Kicia dziś poszukam w aptece takiego tranu