Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 20:14

Jestem na chwileczke,bylam u mamy,echhhhh brak slow,wszedzie porozkladane szmaty, z sufity kapie,łazienka jest do remontu,tapety odchodza!!naprawde zle to wyglada,w domu zimno i jak to ma schnac!!!!
Przyszli robotnicy ktorzy remontuja te mieszkanie co mamusie zalalo bo wlasciciele na wczasach,niby pokryja koszty i zrobia remont!!no zobaczymy jak to bedzie!!

asiula26, duzo duzo zdrowka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

madziorka hihi, LELUS jest boski,Wiki zemna filmiki ogladala i calowala monitor hihi,spodobal jej sie Leon :-D

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 20:33

oj frydza katastrofa. napewno bedzie ciezko!! zwlaszcza ze to zima.. ale jesli sprawnie zadzialaja to robotnicy powinni raz dwa sie uwinac
a tymczasem gdzie mamcia bedzie mieszkala?
pewnie z tym nie ma problemu co?

lelus odwzajemnia wikusi buziaki hihi

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

17 wrz 2008, 20:59

Frydza, Wiki całująca kuzyna super!!!! Zdaje się, że jest gotowa zostać siostrzyczką :ico_oczko:

Madziorka
, filmiki z Leonkiem rewelacyjne! Z karmieniem tatusia i zbieraniem śmieci to jakbym widziała Helenkę hehe. Aha, Lenka nadal robi swoją minkę groźnego tygrysa i teraz jeszcze jedną ma - muszę to nagrać i Wam pokazać.
Co do operacji Krzysia - kilka lat temu miał wypadek i poważne (otwarte) złamanie nogi, która była składana do platynowej płytki. I teraz trzeba tą płytkę usunąć. Jeśli będzie ok, a wierzę że będzie to czeka Go tylko tydzień w szpitalu ... dobrze, że mam prawko bo będę mogła do Niego swobodnie dojeżdżać.
Jeśli chodzi o opiekunkę, to nadal jest ta sama... tylko teraz przychodzi okazjonalnie, 2-3 razy w tyg na 2-3 godzinki. Pewnie i to niedługo się skończy, bo szuka czegoś innego. Na razie ma dwójkę nowych podopiecznych, ale tylko w weekendy.

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 21:28

wieczor panienski
Obrazek

przyszla pani mloda miala nielada zadanie hihi (oczywiscie dzielo mojej siosstry)
Obrazek

bawimy
Obrazek

Obrazek

Obrazek

mam wrazenie ze niektrych fotek lepiej nie ujawniac na forum ups
a co tam hihi
Obrazek

z sisterka
Obrazek

Obrazek

to tyle

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 21:35

a tymczasem gdzie mamcia bedzie mieszkala?
moja mamusia ma 2 pokoje takze nie wszystko zniszczone tylko 2 pokoje,w 3 tylko troche,jak co to bedzie u nas !!! zobaczymy !!

Hihi czadowe zdjecia wy zboczuchy hihi widac ze super byla zabawa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ania1980, ojoj biedny mezulek z ta operacja,ale napewno bedzie dobrze!!!
Imie do coreczki 2 juz wybraliscie??

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 21:58

frydza aaaa myslalam ze cale mieszkanie znisczone..

e tam zzboczuchy hihi w koncu panienski nie? hihi

aniu wlasnie ... nie wiedzialam o tym wypadku... ale napewno bedzie dobrze!!!
trzymam kciuki
no wlansie jak z imieniem? jakiess typy sa?

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 wrz 2008, 23:21

Wiiitam!
Jestem padnieta. Calydzien jezdzilismy gdzies . Ufffff...
JEsiennie za oknem - az zabardzo :/ Faszeruje misia i siebie domowymi probiotykami. Kupilam tez wit C i wapnoo smaku bananowym -jeszcze chorzy nie bylismy.. I obysmy nie byli!!!

Z rana zbudzil nas moj przyjaciel i o 10:30 juz byl na sniadanie. Pozniej wyruszylismy- sklepy, zakupy,spacer, lumpy :): On bardziej z Miskiem,ja bardziej w szale zakupow :): Dotarlismy o 13:30 dodomuiledwo weszlam,polozylam Misia...I zasnal w 30 sek! Plackiem sie walnal i kaput.
O 16 wpadly kumpele na kawke,herbatke i ploty.. A Mis chodzil iczarowal to jedna, to druga.Slodziutki taki sie zrobil :):Zalotnik.hihi.
A pozniej do fryzjerki - takiej swietnej,stalej.. kumpela sie scinala,my plotkowalysmy a Mis roznosil caly salon fryzjerski :): suuuper.

Wieczorem kolacja,herbata z malinami i film w tv.
Ide zaraz lulu. Padam.Jutro z rana ta sama wariatka przyjezdza na sniadankoibrykamy naszym autkiem na rynek- oczywiscie na lumpy. Takie szafiarkowe zamilowania pochlaniaja. Dzis wynalazlam piekna retrotorebke. Booooska!
A jutro polowanie.

Wczoraj przyjechala moja psiapsiola z pracy - z Turcji.. Wczesniej mowilam jej, ze chce lazienke w stylumaroko, z mozajką z zachodzacym sloncem.. I kupila mi cudowna lampe-idealna do "pokoju kąpieloego"!!!D I powiedziala,ze bedzie tworzyła mozajkę z nami - a to cudo - bo skonczyla ASP 2 lata temu i naprawde jest niesamowicie utalentowana!

Boskoo..

A teraz łodpisuję:
Frydza-przerabane z tym zalaniem. Niestety - uroki mieszkania w bloku, co? Mnie tez kiedys zalali - mojtata wtedy pracowal w ubezpieczeniach i dostalismy dzieki niemu takie odszkodowanie,ze chalupa byla jak nowa idodatkowo-nowe auto :D hehe. Takze badzcie dobrej mysli!!!

Kamilko-ja za toczesto mam rewolucje zoladkowe. Jestem na tej beztluszczowej diecie- przez watrobe i wyciety woreczek.. i jak tylkozjem cos z odrobina luszczuzygam jak kot :/ Jutro bedzie dobrze!

Aniu-Oby noga Krzysia byla jak nowa! Dobrze ze masz prawko..Ja musze w koncu zrobic!!!

Madziorka- filmiki super, zdjecia tez..A czyzboczuchy - eee- co toza baby nie-zboczone :P hihi. Zdjecia superowe.
A jesli chodzi o zakupy - to chyba ja przejelam od Ciebie bakcyla!
Co do zlobka- Lelek sie zaklimatyzuje.. Krzysio tez byl takidzikus-wyłna widok kazdej nowej geby..A teraz sie robizalotny, czaruje, popisuje sie, towarzysko wbija sie wszystkim na kolanka...hehe. Nadrabia za tate :):

A co do taty- cholernie tesknie za Duzym :( Nie mamy kontaktu od kilku dni i wlasnie to mnie rozwala. On nie wie nic o mnie, ja o nim... Masakra.
Martwie sie ciagle- to omnie,to oniego.
Brrr. Zaciskam zeby. Nie rozkleam sie! Jutro rynek,potem obiad, pozniej lece do pracy -a przdpraca na kawe ze starymkumplem - gejem - ktory jest swieeeeetny!!!

Ide spatulki. Nosem szoruje po klawiaturze. Boje sie dzis jakos zasypiac.Iobejrzalam na 1 tv takismutny film. Echhh. Ide .

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2008, 00:06

Juli nie zamartwiaj sie.... Duzy napewno ma sie dobrze i teskni rownie mocno jak i ty... a buuu
dobrze ze nie jestes teraz sama i zyjesz na pelnych obrotach.... i tak trzymaj

nie wiem co ze mna.. kiedys siedzialam do pozna.. a teraz ledwo 23 minela a ja juz ledwo na oczy patrze i zaraz zamykam laptopa i wsuwam sie pod koldre
chlopaki bpk pochrapuja smacznie hehe
lelek po powrocie z Pl 2 noce spal w swoim lozeczku
od wczoraj bunt
nie chce tam zasypiac a jak usnie u nas i go przelozymy to tez wczesniej czy pozniej sie budzi
teraz zadomowil sie u nas i rozpycha se
uklada w poprzek lozka i nozki rozwala na nas
slodkie wiem
ale to NAsze Lozko :ico_zly:

a ze my w nocy nieskorzy do przekomarzan i wszystko zniesiemy byle sie wyspac
to pozwalamy naszemu malemu gnojkowi do porzucenia lozeczka hihi

dobranoc bo juz padam

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 wrz 2008, 08:33

Dzien dobry.. Albo i nie. Za oknem ooookrooopnie! Wstalismy wlasnie.
Ale i tak jestem spiaca traasznie. Woda na kawe sie gotuje, Mis slucha "Stary niedzwiedz mocno spi"..
Brrr. Ziab straszny poza kolderke! :-)

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2008, 09:05

Siemanko stawiam dla chetnych :ico_kawa: ,och dalej pada i zimno brrrrrrrrr,Wiki patrzy na domowe przedszkole i jest w hipnozie calkowitej hihi
A co do zalania to pierwszy raz w zyciu widzialam moje mame taka zła i bezradna,poprostu straszny widok,szkoda mi mamusi!!
Ale bedzie dobrze,brat jest agentem ubezpieczeniowym takze wiecie :ico_oczko:

JULI bedzie dobrze,napewno Duzy tez mysli o Tobie i teskni :ico_pocieszyciel:

madziorka hihi, chyba Lelus to zadomowił sie na dobre w waszym łózku :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”