Witam miłe panie mam problem jestem w 4 tygodniu ciąży i odczówam lekki ból idący od jajników aż do macicy i ból piersi prosze o jakas rade czy to normalne??
Paulinka Tak kochana, na początku ciąży to normalne. Mnie przy obu ciążach tak bolało, więc się nie zamartwiaj. Jeśli jesdak wciąz czujesz niepokój to dla spokoju swojego i dzidziusia zadzwoń do lekarza. Moim zdaniem jedak wszytsko jesy w porządku! Pozdrawiam!
Witam po jakim czasie poszłaś do ginekologa? ja dzwoniłam i facetka z recepcji mnie wyśmiała. licząć od 1go dnia ostatniej miesiączki to jestem w 4 tygodniu ciąży. zrobiłm 4 testy i wyszły pozytywnie.jest to moja pierwsza ciąża i chyba jest to normalne że mam obawy> pozdrawiam
[ Dodano: 2008-09-18, 09:58 ]
byłam dzisiaj na badaniu krwi beta jutro mam wyniki jak się odczytuje taki wynik?
witam
ja rowniez mialam bole brzucha tak do 9 tygodnia . ginekolog przepisal mi nospe fort 3 raz dziennie wiec bralam , teraz juz od jakiegos czasu nie boli.
pobolewac moze aby plamien nie bylo bo jak tylko sie pojawia polaczone z bolem brzucha to pedem do lekarza