Natalia, jak są osobne wejscia na dół i na góre to nie ma aż takiego problemu... i wydaje mi sie, ze mieszkanie z bratem czy siostra jest lepsze niz z rodzicami bo przynajmniej opieprzyc mozna jak cos idzie nie tak... rodziców czy tesciow juz trudniej...
Natalia, jeszcze odnosnie Twojej pensji - uwazam, ze stanowczo za mało... u nas za godzine płaci sie 5 zł... a Ty dodatkowo dajesz jedzenie
wszystkiego najlepszego dla naszego kochanego Oskarka :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
[ Dodano: 2008-09-18, 10:56 ]
Adusia mi się rozchorowała .Wczoraj byliśmy u lekarza i na rzie bez antybiotyku ,w piątekdo kontroli więc zobaczymy jak będzie dalej.Ma zapalenie górnych dróg oddechowych,płacze mi że ją brzuszek boli i 2 razy wymiotowała.
Biedna Adusia Justynko, Maja wczoraj tez kilka razy pokazywałą na brzuszek i mówiła ał,ał ale ani biegunki nie ma ani nie wymiotuje wiec nic z tym nie zrobilam... a Adusia nic ciezkostrawnego nie zjadla?
Zdrowia dla chorowitkow a no ale przedewszystkim moc najgoretrzych zyczen dla naszego solenizanta Oskarka rosnij kochany duzy i dawaj jak najwiecej radosci rodzicom
Kochany Oskarku z okazji 2 urodzinek życzymy Ci z Michałkiem dużo zdrówka, uśmiechu na twarzy i miłości bliskich :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
No niestety, doczekaliśmy się efektów pogody my z Michasiem również, bo wczoraj dostał kataru a to znaczy,że noc już zupełnie nieprzespana, ciągle budził się z płaczem i wołał : katarek, katarek !!!!
duzo zdrowka dla chorowitkow!!!!!!!! nieszczesna pogoda...
dziewczyny ja staram sie byc konkurencyjna bo u nas opiekunki biora od 3 zl za godzine, ja biore 4 zl...a jest mi na reke to ze jej mama mi mala przywozi do domu, bo gdybym jezdzial do niej bralabym wwiecej, a tak to i kasiorke zarobie i z moim dzieckiem jesem a i wszystko w domu mam zrobione, a mala tyle je ze nawet nie zauwazam ze cokolwiek znika