mialam dzis nie pisać, bo mam duzo innej roboty, ale sie skusilam jednak drugie uzaleznienie
mielismy ciezkawą nocke w sumie pierwszy raz, albo nie pamietam tego, Alek wcz odstawil mega koncert po kapieli i przy zasypianiu, i tak jak sie wciagnal z tym plakaniem to tak sobie pochlipiwał, nic go nie chcailo uspokoic, ani moje przytulaski, ani tatusiowe wyglupy przez komputer, ani to ani tamto, tak w placzu robilismy mleczko, po viburcolu zasnął, chyba go zeby tak wczoraj umeczyły, bo jak tak plakał to slina mu litrami spływała i pokaszlywał od tej sliny..myslałam ze bedzie ładnie spał po viburcolu ale gdzie..po 23 zaczal sie juz wiercić, tak do 1wszej siedzialam i go glaskalam przy łozeczku, nad ranem znow sie rozwył z lekka, znow siedzialam po 4 a wstał uradowany po 6 i juz chciał wychodzic, ale jakos dotrwalismy do 7..matko czemu to ząbkowanie jest takie wredne
no a od dzis rana Alus rozkoszny, zabawowy, zasnał teraz, ale pewnie za godz wstanie, bo tak ostatnio sypia..
dziekuje dziewczyny za info w sparwie pasty jajecznej, Madziorka dałas mi trop mi tez z majonezem sie kojarzy ale ja na pewno majonezu małemu teraz nie zaserwuje, wiec jogurcik bedzie wchodzil w gre..
Frydza - kitki super!!!!!!
Madziorka - u nas tez takie kupu ida, tzn zalezy jaki dzien, ale tez Alek lubi po kilka sobie zrobic
Edytka - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!!!!a dal Wiki gratulacje za niekapka, pewnie tez jej zeby dokuczały a niekapek dobry bo mozna pogryźć, wiec tak ładnie Ci chwyciła w nocy i miala 2 w 1 tak sobie pomyslalam, bo Alek libi w dzien niekapka, ale nie wypic z niego ale sobie ustnik pogryźć, mamy rozne, raz gumowy poprzegryzał tak mocno gryzł..
Indigo - wzsystkiego Najlepszego z okazji imieninek!!!!!!!!kwiaty piękne..
juz rano dzis sobie zrobilam postanowienie, jezu ostatnio mam taka słabą wolę...No ładnie. Kobieto hamuj bo będzies płakac.Wiem, ze nałóg jest straszny, ale trzeba nie dac się!!
a tatuaż - wzorek extra!!!!no ja bym tez mniejszy wolała..no wlasnie a bolało???
lece obiad szykowac i musze list motywacyjny napisac bo pisze od miesiaca i sie nie moge zabrac
[ Dodano: 2008-09-19, 11:39 ]
o Ania witaj!!!
a co dobrego zrobilas dla gości??
ja wogole poluje na jakies fajne przepiski, bo ja srednio jestem w kuchni, a tak chcaialbym miec taki zmysł do gotowania, a nie mam, musze podgladac..