donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 17:53

gaga, dostałam Twój numer i wysłałam Tobie też mój

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2008, 18:10

donatka ja też Twój dostałam. Coś nie chce mi wysłać do ananke i milutka. Dalej jest oczekująca.

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

19 wrz 2008, 18:17

gaga, ja też tak miałam z tymi wiadomościami, ze oczekują a okazało się, ze dziewczyny już je dostały. Ja też nie mam pojęcia jak to działają te PW

jak tylko się dowiem czegoś na usg to od razu Wam napiszę i wrzucę zdjęcia bo pewnie dostanę. Weźmiemy płytę dvd i powiemy zeby nam nagrał :-)

mąż dopiero wraca z pracy, sam dziś był i miał mnóstwo roboty i dopiero skończył. idę się położyć bo zmęczona troszkę jestem. Jak będę mogła to jeszcze wieczorkiem zajrzę a jak nie to jutro po usg.

marcia, i jak, jest stres przed jutrzejszym dniem? :-) żeby nie padało chociaż...

my też na wesele jutro jedziemy ale pewnie nie na długo bo ja nie wysiedzę

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 18:31

gaga ja juz twój dostałam:) i ci wyslalam swoj:) ja siedze chrupie orzechy laskowe moje ulubione:PP i zaraz naleje wanny wody letniej i ogole nozki i paszki bo jutro do ginka ide:) na 10 a w poniedzialek na usg o 8:15:) juz sie nei moge doczekac chce poznac parametry malenstwa:)))))
a dzis lekko mnie zaczepia w okolicy pepka:D

obiecalam sobie ze dzis juz nic nie zjem tylko herbaty sobie zrobie i te orzechy chrupne

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2008, 18:45

milutka ja też już Twój numer dostałam.
a w poniedzialek na usg o 8:15:) juz sie nei moge doczekac chce poznac parametry malenstwa:)))))
a dzis lekko mnie zaczepia w okolicy pepka:D
To czekamy do poniedziałku na wieści od Ciebie.

A mój młody kopie jak zwykle, czuje nawet jak chodzę. Dzisiaj byliśmy w Niemczech po auto i tłukł non stop z małymi przerwami. Raz mnie nawet chyba w tę nerkę prawą trafił bo aż mnie zakłuło. Strasznie zmarzłam, bo wybrałam się w katance jeansowej, której nie dopinam. Ale wyszłam z domu niby tylko na chwilę, bo mieliśmy kupować w poniedziałek, ale zdecydowaliśmy się dzisiaj i wszystko było na wariackich papierach.

Ja zjadłam dzisiaj tylko śniadanie, a potem obiad po 16.00, ale nawet głodu nie czułam - nie miałam czasu.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 19:15

obiecanki cacanki a gupiemu radosc! zjadlam kolacje pyszna mama salatke zrobila jarzynowa dodalam swego majonezu i palce lizac.... juz wykapana potem pojde obejrze ranking gwiazd

sciagnela mi sie gra dracula zobaczymy czy to cos warte;)

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2008, 19:23

Ja właśnie zjadłam kukurydzę gotowaną i chyba kolację mam już głowy, bo jestem pełniutka. :-P

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2008, 19:39

aniabella, noo, to nerwy miałaś :ico_olaboga: ale dobrze, że wszystko w porządku :ico_sorki:

gaga22, nr mam :-)

a co do PW, są w folderze "do wysłania", dopóki nie zostaną odebrana, potem przeskakują do "wysłane" , warto wiedzieć, że ważniejsze odebrane można zapisać, wtedy nie znikną, bo jeśli w skrzynce odbiorczej jest 10 albo 15 wiadomości (nie pamiętam dokładnie) to samo usuwa najstarsze...

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 19:45

jestem wsciekla wiecie co dopiero robilam zeba kanalowo... po prostu dziura mi sie zrobila...a rzadko mi sie robia....a teraz mnie zab pobolewa... nie dosc ze sie z nim nameczylam bo kurewsko bolal... to ta moja lekarka widze ze nie umie leczyc bo nie tylko ja tak mam moja siostra szwagierka brat,.... zawsze jak cos u niej lecza to potem od 2 tyg do 4 miesiecy sie psuja no kurde... mam gwarancje ale nie chce mi sie isc ze sozk bo nie nawidze dentysty zwlaszcza w ciazy bo dzidzia odczuwa ten stres a mi potem leci gesty lepki sluz ehhh ,...no ale chyba lepiej pojsc wczesniej niz potem znow cierpiec jak wtedy:(:( ale ja chyba schrzanie

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2008, 19:51

milutka204, nie denerwuj się tak.. niestety zęby u ciężarnych psuja się w zastraszającym tempie - także to pewnie nie przez lekarkę tylko dzidzia potrzebuje wapna i tak to juz jest... zresztą zapytaj jutro u lekarza, on wie na ten temat więcej :-)

[ Dodano: 2008-09-19, 19:52 ]
gaga22, gratulacje z okazji zakupu nowego autka :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”