u nas też pada,ohyda za oknem,też siedzimy w domku.Do tego Bartkowi chyba się katarek zaczyna,bo coś pod noskiem sie pokazuje .Aż się boję,że zaczyna się czas chorowania .A nasz Domcio dziś w szkole ,odrabiają któryś listopad.Miało być sprzątanie świata,ale przy tej pogodzie chyba im podarowali
Anetko adres już poprawiłam
uciekam ,bo mi Bartek przestawia wszystko na pólkach
No super te zdjęcia Asiu, Wikunia słodziutka jak ten torcik A właśnie miałam się juz ciebie wczoraj pytać czy te kwiatki na ścianie kupywałaś na allegro??????? Bo wczoraj coś takiego tam widziałam, i mysle sobie czy bym dziewczyną na mebelki nie poprzyklejać
No to dobrze że będziecie czekac a te kwiatki to te po 36zł i przeszło 200elementów???? Fajnie się to klei??? A moja Matyldzia ma temperature 38 stopni Biedna taka chodzi, niechce jeść napewno gardło ją boli No i od wczoraj chyba ma zatwardzenie bo nierobiła kupki
Temperatury już nie ma ale mamy problem z kupka Płacze że ją boli i boli, przedchwila wsadziłam jej termometr do pupci z mydełkiem może to coś pomoże A jak nie to przed kąpiela zrobie jej lewatywe Ojjjjjjj bidulka, Fajnie Asiu że masz taka pomoc, ja teraz sama wdomu to nawet niemam jak wyjśc do apteki po jakies czopki glicerynowe
Witajcie po długiej przerwie
zbliżają się drugie urodzinki naszych dzieci więc wpadłam powspominać i złożyć życzenia.
Niestety spóżnione dla Julki i Wiki ale szczere bo wiele o was ostatnio myślałam.
Ola łobuzuje nie chce jeść, sikać do nocnika, dużo mówi i podśpiewuje, uwielbia świnkę Pepę, dzięki niej myje ładnie ząbki elektryczną szczoteczką
ma ktoś jeszcze tabelkę, kto będzie teraz dmuchać świeczki???