Byłam u gina. Nadżerka zeszła. Został dosłownie minimalny ślad. Mam 3 dni brać specjalne globulki i od weekendu możemy działać:)
no to zycze duuuuzoooo przyjemnosci w staraniach
i oby udalo sie jak najszybciej
miwona86, jak imprezka sie udala?czekamy na zdjecia slodkiej Oliwki
Jesli chodzi o mleko to Dawidek przestal pic gdy mial 1,5 mies i od tej pory nie bylo mowy zeby wypil-w zamian jadl duzo jogurtow i serkow-teraz je platki na normalnym mleku z tym ze tu w Irlandii jest naprawde dobra a wczoraj wlasnie kupilam polskie w polskim sklepie i doszlam do wniosku ze to naprawde jakas woda
moje dzieci najbardziej z nabialy lubia actimele i jogobelle.Danonki tu z kolei maja niedobre i tylko kilka smakow chyba ze 4.
Wiem w Pl actimele sa naprawde drogie i to smutne ze czasem trzeba zrezygnowac a moje dzieci potrafia po 2 naraz wypiajac nawet 2 razy dziennie wiem ze to duzo ale to tak co jakis czas dopoki im sie nie znudza i gdybym miala w Pl tyle kupowac to bym zbankrutowala chyba
wogole slysze ze wszystko w gore idzie i coraz bardziej boje sie powrotu do pl
Co do bajek to Dawid tez nie jest bajkomanianiakiem w przeciwienstwie do Olka ktory uwielbia
Dawid tylko muminki czasem sobie obejrzy i koniec
Wogole to zrobilo sie u nas lato od tygodnia jest cudownie i w krotkich rekawkach chodzimy a ja juz japonki i letnie ciuchy pochowalam bo bylo okropnie poltora miesiaca i teraz mila niespodzianka znowu trzeba bylo w szafir zanurkowac
matikasia, wlasnie wracajac do mleka to moja mama czytala ostatnio ksiazke gdzie pisala ze dorosly czlowiek nie powienien wogole pic mleka bo to w koncu ssak i tak jak pozostale ssaki powin ien pic mleko tylko w niemowlectwie
no i co teraz???zglupiec mozna tyle opinii