najgorsze jest to, ze maz byl z nim, ale nie zdarzyl podbiec, to sa sekundy. Strasznie trzeba uwazac na nasze szkraby.Asia, dobrze ze Dawidkowi nic sie nie stalo, nie można nawet na moment spuscic z oczu tych naszych urwiskow![]()
Planuję do roku, ale nie wiem czy mi mleka starczy.Jak dlugo chcesz karmic Ulke piersia??
Ja miałam, Ulę uczulił seler i miała czerwone duże placki na pleckach, brzuszku, krostki na buzi. Pomogła kąpiel w krochmalu i smarowanie maścią witaminową i dermosanem na zmianę kilka razy dziennie. Do tej pory, jak Uli coś wyskoczy to smaruje maścią witaminową i pomaga. No i do tego musisz odstawić to co uczula. A o maści witaminowej mówiła kiedyś Goonia, jej poleciła pediatra. Spróbuj, drogie to nie jest, a może rzeczywiście pomożeMialyscie doczynienia z AZS??? A moze wybrac sie z nim do dermatologa??? Jak sadzicie??
A rano też dajesz? Bo ja dawałam rano i na wieczór. Ostatnio tylko rano, ale chyba zacznę dawać znów na wieczór.Ja daje kaszke na noc,
a Dawid ma tylko pod broda i w sumie teraz troche na klatce piersiowej takie place i krostki, a czy u Uli to tez bylo AZS??miała czerwone duże placki na pleckach, brzuszku, krostki na buzi.
no wlasnie mnie zastanawia fakt, ze lekarka kazala smarowac tylko 2 razy dziennie ta mascia, a te place nie moga byc suche podobno powinno sie je czesto natluszczac i teraz nie wiem co mam zrobic?? Czyli ta mascia witaminowa moglabym smarowac kilka razy dziennie, a tamtą masc odrzucic czy tez stosowac??smarowanie maścią witaminową i dermosanem na zmianę kilka razy dziennie.
no wlasnie z tym jest problem bo nie wiem co to moze byc, na razie zmienilam proszek na jelpa, no i podobno moze to byc od siersci kota(u moich rodzicow jest kot), a dziecko nie musi miec kontaktu z kotem, wystarczy ze chodzi po dywanie gdzie kotNo i do tego musisz odstawić to co uczula.
rano daje mleczna owsianke z bobovity, a wieczorem kaszke.A rano też dajesz?
Wszystkiego najlepszego, niech rosnie zdrowo :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:moj Norbi konczy dzisiaj 9 miesiecy![]()
Tak to wyglądało.a Dawid ma tylko pod broda i w sumie teraz troche na klatce piersiowej takie place i krostki, a czy u Uli to tez bylo AZS??
Nie stosowałam innej maści, tylko dermosan i maść witaminową. Ale może spróbuj jeszcze tą zleconą przez lekarkę, ale kilka razy dziennie.Czyli ta mascia witaminowa moglabym smarowac kilka razy dziennie, a tamtą masc odrzucic czy tez stosowac??
A nie jadłaś ostatnio czegoś innego niż zwykle?no wlasnie z tym jest problem bo nie wiem co to moze byc, na razie zmienilam proszek na jelpa, no i podobno moze to byc od siersci kota(u moich rodzicow jest kot), a dziecko nie musi miec kontaktu z kotem, wystarczy ze chodzi po dywanie gdzie kot, wiec troche ograniczymy wizyty u moich rodzicow.
Właśnie rano też to daję i inne z serii pyszne śniadanko.rano daje mleczna owsianke z bobovity
Kod: Zaznacz cały
Kod: Zaznacz cały
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość