donatka, ja jeszcze nie mam siary. A jest jakiś określony czas podczas ciąży, ze siara zaczyna wystepować? muszę poczytać o tym w książce, może i u mnie niedługo się pojawi. ja też chodzę bez biustonosza, zakładam tylko do wyjścia
aniabella, nie, nie ma określonego czasu, kiedy ma się pojawić, niektóre kobiety dostają po porodzie dopiero, także nie ma się czym martwić
noo, ja bez biustonosza nie chodzę, cycki mi urosły, ciężkie, duże, a jeszcze czas karmienia je nadwyręży także podnoszę cały czas, bo i tak obwisną kolejne cm
wiecie co mnie nie pokoi, od czas do czasu mam takie kłucia w pochwie, trochę się o tym naczytałam, martwi mnie to i nie wiem co myśleć , a wizytę mam dopiero za 2 tyg
donatka26, a boli mocno? często masz te kłucia? bo jeśli boli mocno i są często to zadzwoń do przychodni tam, gdzie masz lekarza prowadzącego, pogadaj z położną lub lekarzem, jeżeli cos ich zaniepokoi to wyznaczą wcześniej wizytę
aniabella, Aleksandra to piękne imię,fajnie że się zgadzacie w wyborze imienia bo u mnie to chyba problem będzie donatka26, ja też nie mam siary,ostatnio dopiero w trzeciej dobie po porodzie pokarm dostałam i musieli Młodego dokarmiać
ja nie wiem, co się dzieje... moje Małe od wczoraj tak się mocno i często dziczy, że normalnie zaczyna mnie to martwić.... brzuch to mi skacze po prostu...