jezu..dostaje jakis schizy..chyba w sobote mojego ginka zapytam o rozwiazanie szybsze ciazy, bo te zamartwianie sie mnie predzej wykonczy.
ja mialam to samo jak mi nagadali w szpitalu ze to juz prawie 39 tydzien ciazy ze ciaza starsza i w ogole, to teraz bym byla w 43 tygodniu prawie

a potem to czekanie bo jak juz czlowiek trafi na porodowke a potem do domu bez dziecka to spycha siada bo moglo by sie juz byc po.
ja tez mowilam mojej gin o rozwiazaniu ciazy szybciej, ale ona sie nie zgodzila bo stwierdzila ze nie nie ma zadnego zagrozenia dla dziecka ani dla mnie , a poza tym ja nie obchodzi to co mi w szpitalu powiedzieli ona ciaze prowadzi od poczatku i ona wie lepiej
u mnie z ruchami malej nie ma problemu chociaz sa juz nie tak czesto. nie przejmowac sie prosze wszystko jest napewno ok.
O MATKO!!!LALUNIA NAWET NIE PISZ SLOWA MIESIAC...BO ZALAPIE DOLA
no ja tez jak bym nie urodzila do 19 to potem musze czekac jeszcze 10 dni i dopiero 27 bym urodzila to 3 tygodnie nawet nie mysle o tym bo zwariowac mozna
[ Dodano: 2008-03-06, 11:42 ]
ja ide jutro do lekarza,a w sobote na ktg.
[ Dodano: 2008-03-06, 11:47 ]
moja lekarka mnie czasami wk...... bo nie da sobie powiedziec roznych rzeczy bo ona jest naj naj i wszytko wie, jak Bog da i bede jeszcze kiedys w ciazy to nie bede juz do niej chodzic, bo zalecili mi w szpitalu KTG a ona ze po co chodze jak wszystko jest ok, albo mowie do niej ze taka roznica w pomiarach dziecka i wogole w szpitalu byla ze ma mi zrobic USG a ona ze skoro mi robili w szpitalu to ona mi nie bedzie juz robic po co meczyc mala. i ona moze mi na oko i przez badanie dopochwowe powiedziec ile dziecko bedzie wazyc przy porodzie i jakie bedzie duze,( a ja juz jej chcialam powiedziec ze na oko to ludzie umieraja) ciekaw jestem co mi jutro powie.
[ Dodano: 2008-03-06, 11:49 ]
A JESZCZE WG TERMINU TO KAMILA_TORUN PRZED BASIA.
mowilam wam ze jestem ostatnia wg oczywiscie terminu, oby moja zuzia chciala sie urodzic wczesniej