Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2008, 19:30

witajcie kochaniutkie
my tez juz mamy 3 i to wszystkie :) wiec bilans taki ze na dole 8 i na gorze 8 wiec w sumie 16
ile musi jeszcze ich wyjsc?

znowu dzisiaj zastrzyk i weta dla kota i jutro tez
ja chyba pojde z torbami przy tym zwierzęciu
a na konci mam 4 zeta :ico_placzek: musze sie gdzies zapozyczyc

dzisiaj na obiadek popełniłam placki ziemniaczane mała jadła jak szalona
ale calego nie zjadla
teraz dopycha jabłkiem
wogule ostatnio zaczela jesc mi surowe owoce

daria jesli chodzi o dzielenie sie to ja sie nie dziwie
jak idziemy do michala siostrzenca a on ma 4 lata to wszystko jest "moje!!!" :ico_zly:
tak mnie to wkurza bo jagoda nie moze dotknąc niczego
jak cos mu odda i idzie dalej to on za nią i tez jej zabiera
a to jednak juz wieksze dziecko

nasze maluchy jeszcze mają czas

jesli chpodzi o nocnik to ja swojej z lenistwa nie sadzę :) zapominam

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2008, 19:53

hmmmm...no racja nawet Zborra,powiem szczerze to jakbym sobie gazete wziela do parku to nie musialabym jej oddawac jakiejsc babce ktora dzielilaby ze mna ławke nawet jakby sie jej domagala nie? :ico_haha_01: :ico_oczko: ...ale i tak mi glupio bylo jak te dzieci tak wyly o te pilke,juz chyba jej nie wezme drugi raz :ico_noniewiem:

u nas juz po bajce wieczornej,Maya je parowke,kaszka wzgardzila niestety....
Jagodka to ma juz pelna buzie,tylko jeszcze 5 Wam zostaly i finito!!!super,tyle marudzenia juz za Wami nie?

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2008, 19:54

jagodka24, nie łam się - będzie dobrze. jak to w filmie "nigdy w życiu" powiedziano: forse zawsze da sikę zoorganizować! Ale rozumiem do czujesz. Ja mam tylko 40zł do końca tygodnia, bo w poniedziałek już będzie kaska na koncie.

No i dobrze że Jagoda zaczęła jeśc surowe owoce

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2008, 20:01

Jagódka :ico_szoking: już macie 16??? :ico_brawa_01: i zazdroszczę ogromnie!!! jeszcze tylko piątki i luz...na parę lat....ja też tak chcę!!!
no i kombinuj kasę...a Wy nie macie debetów żadnych? my to obowiązkowo...więc się nie stresuję od kogo pożyczyć.
Glizdunia a moja dziś wszystkim gardzi...od 12 zjadła pół obiadku, zmemlała może pół kromki chleba...i ciastko...wszystko na temat...zobaczymy czy wypije mleko?
Słuchaj...nawet jakbyś wzięła 2piłki to i tak byłyby sceny zazdrości...więc luz...musisz mieć inną zabawkę w pogotowiu, może zadziała...

lecę namleczyć gzuba...a potem się myję i w łóżku czekam na emkę...

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 wrz 2008, 20:02

Karol ni z tego ni z owego dostał temperaturę, katar zaczął się lać, no zwariuję :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory: jutro do lekarza jednak chyba trzeba. Chybajuż tu dziś nie zajrzę więc dobrej nocy życzę.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2008, 20:10

co do kasy,Jagodka..po czesci Cie rozumie....u mnie finanse na ten tydzien wyczerpane w zeszlym tygodniu...biore narazie z kasy na zakupy przeznaczonej,na takie zimowe zakupy....a w piatek wyplata wiec chyba zalatam dziure...chyba...bo w czwartek przeglad auta :ico_chory: ...

Sikorko,matko wieczor nieciekawy ,oby nacka w miare lagodnie minela...a jutro do lekarza leccie bo szkoda szkraba meczyc!!!

my zaraz za kapiel sie bierzemy i jeszcze tu kukne przed snam...jak zawsze :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2008, 20:30

zborra, może Hani wychodzi ząb jakiś i dlatego nie chce jeść??

Sikorka, Leć jutro do tego lekarza i daj znać co i jak

Kinga zasypia - koljeny dzień sama :ico_brawa_01:

No i w sobote rano jadę z mężem i Kiniulką do Pucka i wracamy w niedzielę! Cieszę się =D

[ Dodano: 2008-09-22, 20:45 ]
Zasnęła - sama :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

22 wrz 2008, 20:55

pozdrawiam Was serdecznie ....
mam zapalenie uszu i angine ... zwijam sie z bolu ... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2008, 20:55

Doris,gratuluje!!!super nie?jednak udalo sie wypracowac!!!!
a do Pucka na weekend czy po cos konkretnego?

moi tez juz spia...cisza taka tylko mije stukanie o klawiature slychac....

[ Dodano: 2008-09-22, 20:57 ]
Kulka,ojjjj nie zazrdoszcze :ico_olaboga: ....dzis Cie tak zlapalo?czy juz dluzej z tym walczysz???obys szybko wydobrzala!!!!!!zdrowka zycze....

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2008, 21:00

KUlka kuruj się!!! Ja dopiero co wyszłam z anginy, więc wiem co czujesz... a Ty jeszcze sama z dwójką dzieci.

GLIZDUNIA, do Pucka zawsze co roku jeździmy w ostatni pełny weekend września. Tam udbywa się Spartakiada Harcerskich Drużyn Wodnych i Żeglarskich, a my jeszcze jakos tam działamy w tym harcerstwie i jedziemy. Może się uda na żaglach popływać nawet...

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”