ja mam wizytę 1 października, a następne usg nie mam pojęcia kiedy, pewnie za 2 miesiące dopiero...
ananke, a Twój synek ma zajęcia w szkole w języku angielskim, tak?
tak, Norbert jest w szkockiej katolickiej szkole podstawowejananke, a Twój synek ma zajęcia w szkole w języku angielskim, tak?
To są właśnie zalety mieszkania za granicą. Twój syn nie będzie miał w przyszłości problemów żeby się porozumieć gdziekolwiek pojedzie.on jeszcze dodatkowo uczy się ze mną w domu polskiego, a w przyszłym roku dojdzie mu francuski w szkole, także będę miała trójjęzyczne dziecko
u mnie też z tym cienko, ledwo co niemiecki.też bym chciała znać kilka języków obcych ale jakoś chęci do nauki brak czyt. mam lenia
a to prawda... głównie chodzi o jego przyszłość - ze znalezieniem pracy tez nie będzie miał problemów, nawet w Polsce, gdzie sprzątaczka musi znać angielski i mieć obsługę komputera w małym paluszkuTo są właśnie zalety mieszkania za granicą. Twój syn nie będzie miał w przyszłości problemów żeby się porozumieć gdziekolwiek pojedzie.
możesz ją skopiowaćlista jest kompletna, ja to bym nic tam nie dodała
może też skopiuję ją i na pierwszą stronę walnę??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość