swietny ten aparat!!!ale chyba na takie cosik to dopiero za rok bysmy sie zdecydowali,bo Maya owszem aparat uwielbia nasz...i lubi ogladac zdjecia jakie jej robimy itp.ale jeszcze nie chce zeby mi sie sprzet pod nogami walal chyba
u Was tez te postacie w domu kroluja? u nas tez...ulubiona bajka,ma takie male plastikowe postacie Iggle piggla,Upsy Daisy,Makka Pakka.....tylko reszty brakuje ale mozna dokupic caly ich swiat,duze tego w sklepach wiec nawet kombinowac nie trzeba ...a tymi duzymi to Maya sie w tesco bawi
o widzę ze temat prezentów gwiazdkowych. Ja też nie mam pojęcia co Alicji kupić. Prawdopodobnie wstrzymamy się z zakupem prezentu dla niej do listopada albo nawet grudnia. Nie wiadomo jak mocno w ciągu tych trzech miesięcy się rozwinie i co ją będzie ciekawić. zborra, jak dla mnie to te zabawki są za drogie..... i tej bajki nie zna, więc raczej nie zrobiłoby to na niej większej różnicy
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2008, 14:19 przez Ewcik, łącznie zmieniany 1 raz.
Ewcik no dla mnie też...szczególnie ,że musimy znów kupić pewnie z 20prezentów...tak się tylko rozglądam i będę szukać czegoś w rpzystępnej cenie...ale może podpowiem coś dziadkom... Glizdunia żałuję że o tym nie pomyślałam wcześniej, o tych postaciach...ech...