Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 mar 2008, 23:44

agnieszka01.04, super masz Dzieciaczki!

Dominisia, hehehe, Czarownico- super foteczki Twojego faceta :-D Możesz codziennie wklejać!

Chyba trzeba do wyrka się pakować :ico_spanko:
Do jutra!

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 mar 2008, 00:04

cześć dziewczyny
od kilku dni nie mogłam w ogóle pisać na TT :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: jak dawałam odpowiedz to się w ogóle nie włączało a szybką odpowiedź zjadało :ico_zly: :ico_zly:
zacznę za toast za Hanusię bo skończyła 5 miesięcy dziś :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
eve super wózek,bardzo mi się podoba, ja kupie parasolke jak wróce ,teraz mamy jeszcze gondolę ale na wyjazd biorę juz spacerówkę,mamy boldera 3
Dominisa super foteczki
Agnieszka śliczny kolor oczek ma Daruś,a mina boska! :-D :-D
Kicia zdrówka dla Kacperka
oczywiście zapomniałam co miałam jeszcze napisać.. :ico_noniewiem:
slyszałyście o tym chłopczyku malutkim który umarł bo go do szpitala nie przyjeli??masakra debilna oddzialowa i Ci rodzice jacyś niepoważni :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-03-05, 23:08 ]
AGNIESZKA SUPER FILMIK!! :-D :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

06 mar 2008, 06:55

wszystkiego naj dla Hanulki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

06 mar 2008, 08:23

hej kobietki
u nas nocka dziwna, juz dawno tak nie bylo, maly sie budzil, dostl smoczka i dalej spal ale to bylo kilka razy. zazwyczaj budzi sie raz na mleko w okolicach 3. moze to przez dziaselka.
ona już zna wszystkie literki i liczy do 20
spokojnie aga, napisalam ze czasami tak jest ze dzieciaki sie nudza :ico_oczko:
zacznę za toast za Hanusię bo skończyła 5 miesięcy dziś
STO LAT STO LAT ..... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

06 mar 2008, 10:50

i ja się witam :-D
ja tez szukalam jakiejs kukły czarownicy :ico_smiechbig:
:ico_smiechbig:
jestem w szoku ze 4-latka tak potrafi sie fajnie maluszkiem zająć :ico_szoking:
no powiem Ci, że ja wcześniej też tak nie myślałam, ale bardzo pozytywnie jestem zaskoczona nastawieniem Julcii :-D
agnieszka01.04, super masz Dzieciaczki!
dzięki dziewczyny :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
toast za Hanusię bo skończyła 5 miesięcy
wszystkiego naj naj naj dla Twojej księżniczki :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: i dziękujemy za torcik :ico_sorki: :-D
slyszałyście o tym chłopczyku malutkim
mi to aż dreszcze przeszły, ja też spotkałam się z rutyną lekarzy :ico_puknij: całe szczęście na swoim przykładzie a nie dzieci :ico_olaboga:
moze to przez dziaselka.
całkiem możliwe, szkoda, że nie umieją nam powiedzieć co im dolega :ico_noniewiem:
spokojnie aga
pojdzie najwyżej od razu na uniwerek :ico_oczko:

nasza nocka w miarę, chociaż pobudka o 6.00 :ico_szoking: no i przebierałam Darka w nocy w swoim łóżku i się mi zsikał :ico_olaboga: :-D drań :-)
Julcia już w przedszkolu, była bardzo przejęta :-D :ico_brawa_01:
u nas pogoda straszna, jakby środek grudnia conajmniej, wieje i śnieg pada :ico_szoking: ale mrozu nie ma :ico_nienie: brrrrrr :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 mar 2008, 11:01

Lalka, najlepsze życzonka dla Hanusi!

agnieszka01.04, ciekawe, jakie wrażenia Julci będą po przedszkolu... Napisz koniecznie!

Zuzanek zjadł i śpi. Ale wiecie co, przy karmieniu zauważyłam,że na dole Zuzia ma dwa ząbki, a nie jeden :ico_wstydzioch: Wczoraj się podjarałam tym jednym, a dziś przy świetle słoneczka i szeroko rozdziawionej buźce zobaczyłam obok zupełnie wyraźnego drugiego.

A u nas piękna pogoda. Mam nadzieję,że po południu nie zmieni się w wichurę jak wczoraj i dłużej pochodzimy.

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

06 mar 2008, 11:24

Zuzia ma dwa ząbki, a nie jeden :ico_wstydzioch:
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: no to tym bardziej gratuluję :ico_brawa_01: ale się rozszalała dziewczyna z tym uzębieniem :ico_szoking: :ico_oczko: :-D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 mar 2008, 11:31

agnieszka01.04, no sama jestem w szoku, bo ja się spodziewałam nieprzespanych nocy i scen jak z horroru, a tu niepostrzeżenie samo wyrosło :-D

A teraz zasypię Was fotkami!
Córeczka mamusi, hehe
Obrazek
Moje ciasteczka dwa
Obrazek
Zuzanna w trzech odsłonach
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ulamisiula
Trzy tysiące lat minęło...

06 mar 2008, 11:34

HEJ !!!!!!!!!!!!!
Pamietacie mnie jeszcze?????Właśnie podłączyli mi internet i od razu sie odzywam.Jeszcze burdel w mieszkaniu po montowaniu kabli ale co tam, musiałam skożystać z tego że Beno śpi i piszę do Was.Potem może nadrobie czytanie .

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 mar 2008, 11:40

hej dziewczyny
Kocura gratulacje dla córci :-D
Agnieszka córcia do przedszkola poszła? ?fajnie :-)
u nas noc lepiej,wczoraj łóżeczko obniżyliśmy bo Hania siadła raz sama więc wolę się zabezpieczyć
mam pytanie czy Wasze dzieci obracają się z brzuszka na plecki? bo Hania przestała się obracać a śmiga tylko z plecków na brzuszek co niby jest trudniejsze ale nie wiem czy się mam martwić że z brzuszka na plecki nie chce... :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”