doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 15:41

ja o prezentach zaczelam myslec wlasnie po tym jak dziewczyny zaczely temat... ale w ramke a raczej ramki (dla tesciow i rodzicow) to zainwestujemy, zwlaszcza ze mamy sie przeprowadzic do tej wawy.

[ Dodano: 2008-09-23, 15:53 ]
właśnie się dowiedziałam, że lokatorzy którzy mieszkają u nas w mieszkaniu tym ktore wynajmujemy, rezygnują... masakra jakaś. a ja z tej kasy co mielismy dostac za kolejny miesiac chciałam zaplacic za szkole...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 wrz 2008, 16:09

bylysmy w tym sklepie a wlasciwie w 2 :ico_noniewiem: ...wszystko kupione i niby bogracz gotowy...ale ja nigdy nie kosztuje tego co gotuje a ze robie go pierwszy raz to nie wiem jak doklanie ma smakowac...jadlam kiedys jeszcze w PL ale bylo to daaaawno :ico_noniewiem: ...maya ma juz swoje kluski a ja zaraz budze mojego A......i ja tak jak Zborra jak ze sraczka czekam na tego mojego faceta :ico_haha_01: ...budze go zazwyczaj o 15-15.30....dluzej nie umie wytrzymac :ico_olaboga: ...ale ja nie mam go w nocy wiec wychodzi ze jestesmy obok siebie ok 6h na dobe....niewiele....czasem mniej jak robi nadgodzinki....

Sikorko,dobrze ze nie jest tak najgorzej,ale i tak duuuzo zdrowka zycze!!
Doris,no niezle...cos ostatnio wszyscy wymiekaja...i babka od pracy i teraz Ci ludzie...no niezazdroszcze,ale mialas ostatnio wiele chetnych wiec jak szybko zrobisz ogloszenie to moze tez szybko wynajmniej,3mam kciuki!!! :ico_sorki:
Zborra,ta ramka to swietny pomysl ,juz sie na nia czailismy kiedys...ale ceny ciagle ida w dol wiec poczekamy jeszcze :ico_oczko: ....ja jeszcze nie wiem co dla rodzicow ale napewno to bedzie cos taniego bo nie ma kaski na wielkie prezenty :ico_noniewiem:

a na swieta chyba Maya dostanie ten domek z laleczkami albo ze zwierzetami jakas farme,cos czym sie zajmie przez chwile :ico_oczko: ...tak mysle teraz,ale jak zajdziemy do sklepu to moge sie rozmyslec...poczekam tez na te wyprzedaze :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 16:17

GLIZDUNIA, ogłoszenie przed chwilą zamiesciłam, nie mam na co czekać. najgorsze jest to ze ja bede musiala sie z tymi ludzmi spotykc bo A. przeciez w Wawie, a to nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 16:21

No SIkorka dobrze, że tylko tak! dużo zdrówka!!! i wiesz, ja też lubię takie normalne zdjęcia...ale ciągle nie mam ani czasu ani tyle kasy, żeby powywoływać...
Doris no właśnie cena jest jeszcze wysoka, dlatego chcę z bratem i szwagierką pogadać żebyśmy się złożyli...zawsze to połowa kasy...Szkoda że Wam coś ostatnio nie idzie! ale nie martw się, rok się niebawem kończy...

o, dobranocny ogród się zaczyna...więc dziecko mam z głowy :ico_haha_01:
byłyśmy prawie godzinkę na spacerze...zimno nie jest aż tak, ale pochmurno i deszczowo, więc się szwędałyśmy blisko domu...oczywiście "duguda" widziałyśmy i "muuuu" i Hania mi prawie do tej krowy uciekła! :ico_haha_01: i chciała ją liściem karmić...niezłe jaja..

J jeszcze nie ma...czekamy...a miałam ochotę skoczyć zobaczyć dla Hani butki, bo ostatnio mi się rzuciły w oczy takie niby kozaczki, ocieplane mocno, mięciutka podeszwa bardzo i za 20zł! więc nawet tak do latania w koło domu by były...bo w adidaskach to co wyjdzie to nogi przemoczone, bo wszędzie trawa...
a telewidz stoi dzielnie...muszę jej obiad odgrzać...

i wkurza mnie teśicowa...za 3dni się zobaczymy, bo przyjadą, a ta ciągle do J do pracy wydzwania!!! on ma tyle na głowie teraz że szok...i jeszcze gabinet...i praca i w ogóle...a ta mu nonono truje! i ciągle chodzi o to samo, pokazuje nam co kupiła...no fajnie, ja się cieszę ze kupuje, ale bez przesady!!! J to bym też w nonono kopnęła, bo jak ja coś chcę to marudzi, a z mamuśką non stop gada pierdoła jedna! facet bez jaj mi się trafił no! i do tego łże...i to w takich głupich, błahych sprawach, że mnie cholera bierze!!! bo jak mu ufać, jak on kłamie? ale...wiem, kto go tego nauczył...tylko nie wiem, czy ja tak wytrzymam całe życie...nie mieć zaufania? to chyba bez sensu...

idę gotować makaron...bo Hania ostatnio jak nie ma makaronu, to nie ma obiadu :-D co za dziecko...szok!
papapaap!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 16:42

zborra, może i rok sie niebawem kończy, ale jakoś wytrwac musze do konca...
a na jakim ptogranie ten ogrodek leci??

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 wrz 2008, 16:52

u nas na cbeebies leci....

bogracz wyszedl pyszny,dobrze ze mam na jutro to obiad z glowy!!!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 16:57

wiecie ze na to ogloszenie o mieszkanie odpowiedzialy juz 2 osoby??

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 17:04

Doris :ico_brawa_01: a u nas ta bajka też na cbeebies leci...na cyfrowym polsacie ja mam, nei wiem czy na kablówce też macie?
Hania zjadła prawie cały obiadek...niestety zrobiła kupę w majty...ja nie wytrzymam...rok już siada na kibel i nie umie zawołać...oszaleję...Glizdunia ja już nad tymi kupami mam torsje jak Twój A! zabierzcie mi tego dzieciaka...a J jescze nie ma...palant!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 wrz 2008, 18:44

Zborra,spojrz na to z innej strony...Hania ma dopiero 16mcy...to nawet nie 1,5 roku wiec nie mozez od niej wymagac by sie sama zalatwiala :ico_haha_01: .....jeszcze troszke to i wolac bedzie za kazdym :ico_haha_01: zem,inne dzieci nawet usiasc na nocnik nie chca...zatkaj nos i do dziela :ico_haha_01:

bylismy w miescie i juz wszystko gotowe,obraz wisi na scianie,fotki potem....
wogole to Maya miala zalozone dzis pierwszy raz Nextowkie jeansy,i rewelacyjnie leza coc nogawki podwiniete....zadowolona jestem z zakupu :ico_brawa_01:
i te domki przy okazji ogladalismy w sklepie zabawkowym i napewno cos sie wybierze....jeden nam sie spodobal taki za 25f...tyle mozemy dac Mayci wiec spoko...

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

23 wrz 2008, 19:51

Ala już w łóżeczku i ja zaraz zmykam biegać i na basen. Głowa mi pęka. Dziś już pewnie nie zajrzę.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”