Karolina Te białe kreseczki to pewnie zęby, Tosia tez nie miała popuchniętych dziąseł, ja myslalam, ze jej sie może jakas afta zrobiła a tu po tygodniu czuc było ostre

, teraz zęby sa gdzieś na 1/3 swojej wysokości, wolniutko jej rosną.
Zazdroszcze nadmorskiego klimatu, masz racjejest rewelacyjny dla dzieci i starych osób bo jest łagodny, zarówno zimyjak i lata nie sa ekstremalne, a do tego jód. Echhh. My się wybieramy w wakacje nad morze na 5 tyg

oby nam się rzaden szpital nie przyplontał. MIeszkanie w mieście takim jak Kraków ma swoje plusy ale na pewno nie zdrowotne.
Aga Dskonale cie rozumiem z tym gotowaniem, ja to mam wrażenie ,że ostatnio nic tylko mięcho robie, mam ochote na coś innego, dzisiaj chyba podjade wieczorem do sklepu i kupie łososia i zrobie w jakimś fajnym sosie.
WsienkoTo Szymuś już taki długi??? A ile ma cm? Z ciekawości pytam. Tosia też mi ostatnio powyrastała z większości ubran, musze pojechac na zakupy bo czesto trzeba pranie robić. A że ona mało waży to jest taka pociągła dziewczynka

Ale myśle, że w tą niedziele przekroczy 7kg.
U nas popsuła się pogoda, rano śnieg padał

a ja już miałam nadzieje, ze sima nie wróci, ja chce słoneczko i ciepełko. Przez tą chlape na spacerek chyba dzisiaj nie pójdziemy.
Siedze prawie cały tydzień z mała bo nie mam jej z kim zostawić, mama wyjechała , na szczęście mam teraz onkologie i nie sprawdzają obecnosci

Ale w przyszłym tyg będe miała problem bo przez to, ze babcia jest chora mama z nią bedziemusiała pojeździć na badania i znów nie będe miała z kim małej zostawić... jak ja chce już czerwiec żeby w końcu zakończyc te moje studia.
A Tosia zrobial się teraz taka sprytna, ciagle wymusza żeby sie niż zajmować. siedziała obokw foteliku to tak marudziła, że musiałam ją wziąść na kolanka. Nauczyła sie niedwano kiwac głową na boki tak jakby do ramion przyginała i chyba jej sprawia mega frajde bo kiwa i sie cieszy i patrzy czy widze