nie wiem w jakie rzeczy się zaopatrzyć do szpitala, chodzi mi głównie o podpaski, majtki poporodowe, jeszcze tego nie zakupiłam

do majtek poporodowych świetna rzecz
moze to cos w stylu tego lyzeczkowania -niekiedy tez to robia jak lozysko do konca nie odejdziesą inne szpitale gdzie po porodzie robią coś w rodzaju skrobanki i dzięki temu się nie krwawi te 3-4 tyg............ale podobno to bardzo nieprzyjemny zabieg.
kurcze staralam sie przygodtowac do porodu po przez szkole rodzenia i niby wiem o tym obbychaniu ale wiem ze to takie proste nie bedzie-postaram sie skupic wlasnie na oddychaniu bardziej niz na bolu-zobaczymy czy wyjdzieto klasyczny skurcz............bardzo ważne jest prawidłowe oddychanie, bo mi buzia i ręka zdrętwiała podczas porodu............
mnie nie wyszło i powiem szczerze że dalej nie wiem jak oddychaćporodu po przez szkole rodzenia i niby wiem o tym obbychaniu ale wiem ze to takie proste nie bedzie-postaram sie skupic wlasnie na oddychaniu bardziej niz na bolu-zobaczymy czy wyjdzie
u ans to daje szpital natomiast myślę że spokojnie na podpasce można poleżeć i powinno być okpodklady na lozko-zeby materac sie nie zabrudzil
u nas tez w szpitalu daja to te podpaski i gatki jednorazowe ale ja zle napisalam w sumie bo te podklady to ja do swojego lozeczka w domu kupilamu ans to daje szpital natomiast myślę że spokojnie na podpasce można poleżeć i powinno być ok
cos mam przeczucie ze ze mna bedzie to samomnie nie wyszło i powiem szczerze że dalej nie wiem jak oddychać
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość