Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 wrz 2008, 13:00

Nadie, wierze ci kochana ze jest ci cięzko :ico_noniewiem: ale musisz dac rade wkoncu chcemy miec swoje pociechy przy sobie .... napewno wszystko bedzie dobrze i niunia bedzie zdrowa.... my same tutaj mamy rozne mysli....ale przeciez losu nie oszukamy i musimy zyc nadzieja na kazdy dzien.....! te 13 tyg to nie wiele ale dla nas wiecznosc!

[ Dodano: 2008-09-24, 13:03 ]
http://allegro.pl/item438028085_mam_dzi ... taler.html dziewczyny co o tym sadzicie mam ochote to zamowic

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

24 wrz 2008, 13:14

fajne nawet, dobry pomysł :-) milutka, widzę, ze już na całego kompletujesz wszystko dla małej :-) jak znajdziesz jeszcze coś fajnego to podziel się. Mi się strasznie spodobał ten biały kombinezonik co wczoraj pokazywałaś.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 wrz 2008, 13:17

Nadie, trzymam kciuki, będzie wszystko dobrze, dasz radę i wytrzymasz te 13 tygodni

ja już po obiadku, pojadłam sobie rybkę :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-09-24, 13:20 ]
milutka, ja ostatnie 2 dni miałam beznadziejne, dołowałam się, ale nic czasami są lepsze czasami gorsze dni, także wszystko będzie dobrze, myślmy pozytywnie :ico_oczko:
PS fajna owieczka :-) :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-09-24, 13:22 ]
mi ten kombinezon też się spodobał, widziałam też ładne w sklepie dziecięcym ,,Pati i Maks, tam jest normalnie wszystko dla dzieci, super sklep
oto stronka, możecie popatrzeć ja nawet jeszcze jej nie przejrzałam http://patiimaks.pl/go.live.php

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 wrz 2008, 13:26

Hej dziewczyny, mnie udało się wszystko szybko załatwić. Jeszcze tylko pojutrze po tablice rejestracyjne i dowód.

Nadie leż kobieto jak najwięcej i staraj się myśleć pozytywnie. Może uda Ci się donosić ciążę. A nawet jeżeli nie, to jeszcze nie znaczy, że z dzieckiem coś będzie nie tak. Moim znajomym córeczka urodziła się w 26 albo 27 tygodniu, ważyła sporo poniżej kilograma, a dzisiaj ma 6 lat, jest bardzo bystra, ruchliwa i nie różni się już wcale od swoich rówieśników.

A co do duszności - to ja ich nie mam, ani też żadnych innych dolegliwości ciążowych: ani bólów pleców i stawów, ani zgagi i zaparć. Gdyby mi się nie przyplątała ta kolka nerkowa, to w ogóle nic by mi nie dolegało. Jakaś nienormalna jestem czy co ?

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

24 wrz 2008, 13:30

ja ostatnie 2 dni miałam beznadziejne, dołowałam się, ale nic czasami są lepsze czasami gorsze dni, także wszystko będzie dobrze, myślmy pozytywnie
a ja właśnie dziś mam taki dzień. Dobrze, ze Wy jesteście i że mogę z Wami pogadać

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 wrz 2008, 13:35

aniabella, jasne ze pokaze:D jak nei mam co robic to buszuje na allegro... i przypomnialam sobie o tej maskotce zzz ciezzkim trudem ja znalazlam ale znalazlam..... jest piesek owieczka i osiolek:D nie wiem ja sie chyba skusze na to:) moze mala bedzie spokojnie przy tym spac?

a ten kombinezonik kupilam na targu:) byl na prawde nie drogi! ale cena nei ma znaczenia.... ale rzeczywiscie mi tez sie podoba:D

no ja juz kompletuje wyprawke na co tu czekac czas szybko mija! ja juz sie nie moge doczekac jak wezme mala na rece:D! a ze coraz czesciej czuje ruchy ....to mysl o wyprawce jestem w 7 niebie:P

oj teraz dusznosci a co bedzie za 2 mies??

gaga zazdroscimy ci zdrow jak ryba jestes :ico_brawa_01:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 wrz 2008, 13:36

Wy jesteście i że mogę z Wami pogadać
ja też się cieszę, że tu trafiłam i że można sobie pogadać i rozwiać wszelkie problemy :-)

[ Dodano: 2008-09-24, 13:37 ]
oj teraz dusznosci a co bedzie za 2 mies??
co będzie to będzie, przeżyjemy wszystko :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-09-24, 13:39 ]
gaga zazdroscimy ci zdrow jak ryba jestes :ico_brawa_01:
dokładnie, tylko pozazdrościć, oby tak do końca :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 wrz 2008, 13:41

wiecie co po tej melisce humorek mi sie polepszyl i juz spac mi sie nei chce okno otwarte wiec mi przewiewa pokoj i tak chlodno jest:) nawet chmury sie troche rozjasnily ale to nie to samoo.... ja wiem czego nam brakuje ze tak kijowo sie czujemy!!!!!!!!!!!!!!! SŁOŃCA!!!!!!!!!!!!!!!!! jednak zrobie siostrze te paznokcie mam nadzieje ze mi ladnie wyjda zobaczymy

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

24 wrz 2008, 13:44

w moim organizmie ciąża zmieniła prawie wszystko, zwłaszcza samopoczucie. Często źle się czuję i coś mnie boli. Nie miałam nudności, wymiotów ale za to inne dolegliwości. Mam nadzieję,że po ciąży to się zmieni.
gaga, a Ty szczęściarą jesteś z taki porządnym zdrowiem i samopoczuciem :-)

donatka, przeglądam właśnie stronę, którą podałaś. A wogóle jak wczoraj zaczęłam temat kompletowania wyprawki to moj mąż stwierdził,że mamy jeszcze czas, że on nie chce teraz nic kupować tylko wszystko po porodzie :ico_olaboga: a jak zapytałam "a w czym przywieziemy małą do domu? w ręczniku?" on powiedział "tak" o losie, wiem, że to żart ale strasznie durny. No i powiedziałam, że ja z brzuchem dużym nie mam zamiaru chodzić po sklepach.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 wrz 2008, 13:50

aniabella, ja tak samo mezowi powiedzialam...a on ze za miesiac.... no to jeszcze sie zgodzilam...ale wie dobrze ze sama kompletuje wyprawke przez internet i tak samo powiedzialam mu ze nie zmaierzam z wielkim brzuchem chodzic po sklepach juz teraz mam wielki a co bedzie za 2 mies??

on do mnie czy sie wstydze chodzic z brzuchemm....a ja ty gupi jestes nie rozumiesz ze bedzie mi ciezko?? ehh te chlopy!!!

aniabella ale na twego to bym chyba zla byla przez godzine za taki gupi zart!!!! po porodzie :ico_olaboga: :ico_olaboga: widac ze jeszcze nie jest calkiem ozmyslowiony ze bedzie dzidzius

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”