Hej babeczki
Przaszam,tylko nie bijcie mocno!!!Wiem miałam w tedy napisać parę słów i tez tak zrobiłam napisałam taakkii długi post i byłam w trakcie kiedy to Michaś przez przypadek wyłączył mi kompa
Byłam tak zła,że juz nie miałam siły pisać następnego-sorki
Ale teraz napiszę,dzieciaki juz śpią,więc nic nie będzie sie działo.
Więc tak,u nas wszystko oki byle do przodu.Dzieciaki warują,ale są kochane,nie ma co!Z Michasiem byłam u alergologa z aktualnymi wynikami badań-okazało sie że wszystkie wyniki ma oki.Tylko rzeczywiście nie podobała jej sie ta skórka i ten spadek masy ciała-choć nie wielki,ale...Zresztą sama uznała,ze jest oszukany,hi,hi Przeprowadziła ze mną wywiad i powiedziałam jej,ze nawet jak zrobiłam mu dietę z ograniczeniem nabiału to i tak miał tą skórkę nie ciekawą(nie było źle,ale to nie to)!Więc może to mleko?Wiem,że nie którzy są uczuleni na laktozę!Więc stwierdziła,że może tak być i zaleciła zrobienie specjalistycznych badań typowo na mleko! Muszę czekać jeszcze tydzień i zobaczymy
Dla wszystkich solenizantów---->WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ LEPSZEGO DUżO ZDRóWKA I UśMIECHU :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Urmajo-chcesz po d...,czemu nie dałaś cynka,że jedziesz do mnie do Poznania,spotkałybyśmy sie chociaż na kawusię!!!
Beciu-jestem za tik-taktowe marcóweczki
A teraz muszę was doczytać dalej
Wielgachne całuski :ico_buziaczki_big: