monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

06 mar 2008, 13:14

jak mnie wkurza ten tt znow mi zrzarlo posta

[ Dodano: 2008-03-06, 12:15 ]
i jeszcze te reklamy :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

[ Dodano: 2008-03-06, 12:20 ]
basia24 rzeczywiscie wkurzajaca ta twoja lekara tez nie lubie ludzi ktorym nie da sie nic powiedziec bo oni najmadrzejsi
a ja wczoraj bylam na masarzy szyjki ,nie myslalam ze to tak bradzo boli :ico_szoking:
szyjka mi sie jeszcze nie skrucila :ico_placzek: ale juz sie robi mieka i rozwarcie na jeden palec,dobre i to :ico_oczko: :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-03-06, 12:23 ]
dzis rano zacza mi czop odchodzic :ico_brawa_01: i nad ranem podbrzusze mnie bolalo,ale przeszlo oczywiscie ,takze sie nie ekscytuje za nadto,bo z tego co pamietam to basia juz kilka dni temu miala te objawy i nadal z brzuchalkiem :ico_ciezarowka:

[ Dodano: 2008-03-06, 12:25 ]
wiecmysle ze raczej do poniedzialku nie urodze

[ Dodano: 2008-03-06, 12:27 ]
no i polozna zalecila mi jesc ananast i pikantne cury,no i sexik i tak codziennie az do skutku hihi :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-03-06, 12:28 ]
moja malutka tez sie malo rusza,ale to dlatego ze dzieciaki maja teraz naprawde malo miejsca

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 mar 2008, 15:55

monika83 pisze:jak mnie wkurza ten tt znow mi zrzarlo posta
mi tez to moje 3 podejscie.
monika83 pisze:szyjka mi sie jeszcze nie skrucila ale juz sie robi mieka i rozwarcie na jeden palec,dobre i to
moja szyjka juz calkowicie zanikła i nic.
monika83 pisze:dzis rano zacza mi czop odchodzic i nad ranem podbrzusze mnie bolalo,ale przeszlo oczywiscie ,takze sie nie ekscytuje za nadto,bo z tego co pamietam to basia juz kilka dni temu miala te objawy i nadal z brzuchalkiem
mi czop odchodzi juz od 2 tygodni raz jest go bardzo duzo potem kilka dni przerwy i znow i co z tego wszystkiego wynika ze juz dawno powinnam urodzic, nie wspomne o moich skurczach i bolach podbrzusza ktore sa u mnie codziennie, i nic sie nie dzieje, a z rozwarciem na 2,5 palca chodze juz 3 tygodnie, oszalec mozna, wiec tez sie nie ciesze ze to juz :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-03-06, 14:57 ]
monika83 pisze:no i polozna zalecila mi jesc ananast
hmmmm to cikawe zaraz polece sobie kupie ze 2 puszki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 mar 2008, 16:27

hej czy ktos ma wiesci od Madi ? lub Anuszki

[ Dodano: 2008-03-06, 16:34 ]
o kurcze ale jestem akrecona dopiero spojrzalam w radosne ogloszenia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 mar 2008, 17:47

dziewczyny gdzie jest taki watek że są zdjęcia juz narodzonych dzieciaczków? Bo widziałam a teraz nie moge znaleść.

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 mar 2008, 18:13

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

06 mar 2008, 18:53

asiab, ALE FAJNA TA STRONKA :-D nie moge sie doczekac kiedy tam z Kondziem dolaczymy :-)

Awatar użytkownika
lalunia
Trzy tysiące lat minęło...

06 mar 2008, 20:07

wróciłam, wściekła oooooooooooooooooo
lekarz nie zbadał mnie, nie zrobił usg, posłuchał tylko jak serducho wali i ciśnienie zmierzył i powiedział... weź dziewczyno idź już rodzić :ico_noniewiem:
mam za wysokie ciśnienie mimo to że biore leki, powiedział że jak będe miała opuchlizne na nogach (a mam) lub białko w moczu to pójde na oddział
jutro rano mam jechać na ktg i zrobić ten mocz i okaże sie co dalej, jeśli będzie białko to już jutro ide do szpitala :(

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 mar 2008, 21:14

Witam Was Marcóweczki
kamila_torun, Ja biorę ursocam 3 x dziennie i Aspat i Alat mi spadł na 39 i 69,bilirubina w normie.Swędzenie miałam tylko jak nie brałam leków( i też nie było jakoś uciążliwe),teraz odpukać nic mnie nie swędzi.We wtorek idę do gina to zobaczymy co powie.A w którym tyg. dostałaś cholestazy?
Ale wam dziewczynki dobrze,bo już końcóweczka,też bym chciała.Życzę wam bezbolesnych i krótkich porodów.

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

06 mar 2008, 23:42

Zulcia, ja kochana o swojej scholastazie dowiedzialam sie w 37 tc, ale powiem Ci ze zaczynam sie tej choroby bac, biore leki juz 3 razy dziennie a zaczyna mnie znowu swedziec..jutro ide robic badania krewki i moczu. kurde boje sie jak diabli ze moje wyniki zamiast spadac wzrosly, do tej pory moje wyniczki nie przekraczaly 100 ale boje sie ze teraz przekroczy. po prostu czuje..swedzi mnie chyba bardziej, staram sie trzymac diete watrobowa..ale moze cos nie tak jeszcze robie. dostaje normalnie bialej goraczki. a moj synus dopiero na wieczor zaczal sie wiecej ruszac.. to tez mnie nie pokoi. o 4 rano szalal i teraz przed 21 sie wiecej ruszal.. jutro jak dostane wyniki w reke bed wszsytko wiedziala co ze mna dalej, cos czuje ze znowu wyladuje w szpialu. na wszelki wypadek, jak w sobote bede jechala na KTG to zabiore ze soba torbe do szpitala. bedzie mnie badal moj lekarz prowadzacy.. matko moze to samolubne..ale juz dla swietego spokoju chcialabym by wywolali mi porod badz zrobili cesarke, bo przeciez psychicznie sie wykoncze.

lalunia, glowa do gory, musi byc dobrze. moze jak trafisz na oddzial to szybciej urodzisz, moze wywolaja porod, by nie bylo zle z twoim cisnionkiem. usciski dla ciebie bys sie trzymala i dala znac jak bedzie, czy trafisz na oddzial czy nie.

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 mar 2008, 00:02

kamila_torun, rozumiem Cię doskonale.Dziwne,że w donoszonej ciąży nie chcą Ci wywołać porodu.Moja Julia potrafi brykać kilka dni z rzędu dosyć mocno i często,a potrafi też prawie cały dzień się nie ruszać,czasem tylko szturchnie ze 3 razy na dzień.Dziś pokręciła się trochę rano,cały dzień cisza i dopiero wieczorkiem zaczęła się rozpychać.Taki ma temperament od początku,odkąd poczułam pierwsze ruchy.Trzymaj się kochana,na pewno będzie dobrze.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”