Hej hej..
I ja nie jestem niestety w temacie.. Nieznam sie na polskich lekach..
wiec niemoge wam zbytnio pomoc..
Ale moge poopowiadac wam troche o moich brzdacach
Nicolka to jest zywiol.. jak ona fajnie mowi Be i juz leci do lazienki robic siusiu.. tak sie szybko nauczyla .. I nocnikowanie udalo sie nam.. teraz to na nocnik juz wogule nie siada tylko jak cos chce to leci do lazienki
Powiem szczerze ze nie spodziewalam sie ze tak szybko Nicolka to zakapuje ze trzeba siku robic do ubikacjii..i ciesze sie z drugiej strony jak dziecko..
Pozatym to mala cwaniara i czasami mam wrazenie ze by mnie gdzies sprzedala..
a z drugiej strony to daje mi odczuc ze mama jest wazna i potrzebna.. i poslucha sie tez tylko musi chciec
A Marcusek moj slodziutki chlopczyk to jest spokojniusi,ja odpoczywam przy nim,jest taki inny zawsze sie tak slicznie usmiecha i toz otwarta buziunia a slini sie przy tym.. bo zabki mu ida,i juz ladnie sam siedzi,sam sie umie zabawic ale nie lubi byc sam w pokoju,i ladnie sobie wcina biszkopciki tak je sobie ladnie zmulda az zmiekna i taki jest madry i kochaniutki.
A jak daje mu kaszke to smiac mi sie chce bo tak zaczyna pluc nia w miedzy czasie.. nie zeby mu nie smakowala.. bo mu kaszka smakuje i ja lubi tylko sie tak wyglupia i zaczyna mi pluc.. a ja cala brudna jestem.
Maly lobuzek a niby taki spokojny..
Moje dzieci juz spia,ladnie je wykapalam.. i szybko ladnie zasnely.
Gabi masz racje to jest jedyny sposob na nauke nocniczka ze dziecko lata w samych majteczkach i ja zawsze mowilam ze siku albo Be to na nocnik a ile razy mi Nicolka towarzyszyla jak ja robilam siku ..
A ile razy mala sie zesikala na dywan czy na podloge.. ale bylo warto bo teraz ladnie robi siku do lazienki
Zycze wam powodzenia w nocnikowaniu i trzymam kciuki ze sie uda..
Mama_Ania zycze wam naprawde duzo duzo zdrowka,a kupki mysle ze to normalne jest.,.. Nicolka jak kiedys wczesniej byla chora to tez robila takie troche zadsze.. I to nie byla biegunka..
A Nicolince katarek mija,juz prawie ze niema
. I Marcusek tez zdrowy na szczescie sie nie zarazil
Jutro mamy ten termin u okulisty i juz ciekawa jestem jak to bedzie..
Milej nocki wam zycze i buziaki ogromne dobranoc pa