donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 wrz 2008, 10:28

ananke, no to się na pewno przyda, my sądzę, że też później kupimy to turystyczne, na dół do rodziców,żeby było jak będą brali małego czy jak będziemy do nich schodzić :-)

[ Dodano: 2008-09-25, 10:31 ]
aniabella, super, dużo wszystkiego no i cena powalająca :-)

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 wrz 2008, 10:33

no własnie cena jest okazyjna jak za tyle części! No i za przesyłkę nic bo odbiór osobisty ze sklepu w Warszawie :-)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

25 wrz 2008, 10:33

Aniabella - łóżeczko suprrr, ważne, żeby miało conajmniej dwie pozycje/wysokości do spania, czasami ludzie zwracają uwagę na to, czy ma wyciągane szczebelki albo opuszczany bok, ale według mnie to aż tak ważne nie jest :-) no i śliczne wzory pościeli - mój Chłop to by pewnie te seledynowe pieski wybrał :-D
a jakbyś sie zdecydowała na takie to tylko dokupisz jeden komplet pościeli na zmianę - juz na samą kołderkę i na poduszkę i będziesz miała temat spania z głowy :-)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

25 wrz 2008, 10:40

aniabella, fajne łóżeczko:)I widzę,że z mężami to mamy podobny problem-mój też na wszystko ma zawsze czas i wychodzi z założenia ,ze jakoś to będzie wszystko.Strasznie mnie to wkurza jak tak odkłada na ostatnią sekundę,już nie raz przez to mu komórkę zablokowali albo w urzędzie coś przepadło,ale jego to nic nie uczy :ico_olaboga: :ico_puknij:
Wiesz faceci tak mają,ze dopóki nie zobaczą urodzonego dzidziusia,to podchodzą do naszych brzuszków nieco sceptycznie i dziecko to dla nich jakaś abstrakcja a nie żywy człowiek.Mój też tak miał jak byłam pierwszy raz w ciązy,teraz ma już troszkę inne podejście,bo zdaje sobie sprawę,że z mojego brzucha jednak coś wyniknie :-D

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 wrz 2008, 10:42

:-) to łóżeczko ma regulowane wysokości podobno. Wogóle to dzięki ananke za rady i podpowiedzi :-) właśnie nad kolorem się zastanawiam bo kolor ścian w pokoju małej to taki morelowy ale to sprawa drugorzędna i coś się dobierze:ico_oczko: dziś przedstawię mężowi to łóżeczko i namówię do kupna

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

25 wrz 2008, 10:43

Wiesz faceci tak mają,ze dopóki nie zobaczą urodzonego dzidziusia,to podchodzą do naszych brzuszków nieco sceptycznie i dziecko to dla nich jakaś abstrakcja a nie żywy człowiek.
noo, mój Krzysiek na szczęście tak nie ma...znaczy miał, ale zrobiłam mu listę na wyprawkę, przejrzałam sklepy w necie i dopisałam ceny realne, pokazałam mu sumę końcową i zapytałam, czy będzie miał tyle na jeden raz, czy może to jakos rozłożymy w czasie? i było po sprawie... a to się tak wydaje, że mało wszystko kosztuje, ale we wszystkich sklepach na raz nie zrobią promocji na wszystko, co chcemy kupić :-D a tak to można zapolować :-)

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 wrz 2008, 10:43

secret, no właśnie mój jest dokładnie taki sam :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

25 wrz 2008, 10:44

Wogóle to dzięki ananke za rady i podpowiedzi :-)
ni9e ma za co :ico_wstydzioch: :ico_sorki: w końcu po to tu jesteśmy, żeby się dzielić wszystkim, co wiemy :-)

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 wrz 2008, 10:44

ooooo ananke, to i ja tak zrobię :-D pokażę mu listę i ceny i zapytam co on na to hehe

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

25 wrz 2008, 10:46

ooooo ananke, to i ja tak zrobię :-D
noo, na facetów trzeba sposób mieć :-) teraz mój sam się piekli, żeby kupić wózek i wanienkę przed grudniem...

a w ogóle to mi wczoraj położna "przepowiedziała", że na święta to powinnam szykować jedną więcej skarpetę na prezenty, bo dzidzia juz będzie z nami.... no i mój ,jak to usłyszał to mu w ogóle włosy dęba stanęły...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”