Amelko z okazji pierwszych urodzinek
wszystkiego dobrego,dzieciństwa wspanialego,
duzo usmiechu na twarzy i o czym tylko marzysz zyczy ciocia magda75 z rodzina duza rosnij!
dziewczyny a ja teraz dopiero doczytałam torcik, ależ gafa
sto lat, sto lat... zdrówka, szczęścia, pomyślności i niech uśmiech na buziaku zawsze gości
buziaczki od gapowatej tt-ciotki :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
beatris75, cudne foteczki
Amelka super dziewczynka
torcik cudny i pyszny byl co?
moja Gabi to artystka w nocy zrobila sobie dzien i sie bawila
a bylam u dentysty i wyrwala mi zeba przez to mam humor smokowy
i przejdzie caly pokoj ciesze sie
a co u Was kochane dziewczyny jakos malo zagladacie?
milego wieczorka
u nas dziś było paskudnie
fotki śliczne, a jak ładnie prezentowała się jubilatka i jaka zabójcza spinka we włoskach
a torcik pierwsza klasa magda współczuję ząbka, mój stomatolog poleca na to lody (naprawdę!) bo obkurczają się naczynka, oczywiście dopiero gdzieś 2-3 godzinki po zabiegu
Dla ślicznej Amelki z okazji ukończenia 1 roczku Z okazji urodzin życzę Ci
abyś nigdy nie przestała marzyć,
bo marzenia pozwalają przetrwać
te wszystkie najtrudniejsze chwile.
Abyś potrafiła dawać radość.
Niech Twoje łzy będą tylko łzami radości,
a nie bólu i smutku.
Aby niebo nad Tobą było jaśniejsze
i aby otaczali Cię życzliwi ludzie.
Niech Twoje życie toczy się tak jak tego pragniesz.
Cześć piekne kobietki Jeżeli chodzi o wiek nasz to 33 piękną liczbą jest Ja mam w maju-majowa dziewczynka jestem-i to jeszcze w dniu Komunii mojej Kasi,więc bedzie podwójna impreza,więc zapraszam Ale picie bedzie tydzień po Komunii Kasi
Jezeli chodzi o wakacje ,to ja jade do Barbapuppy
Żartuję Sama nie wiem co będziemy robić w wakacje ,bo z wolnymi dniami u mojego męża to ciężko ,bardzo ciężko ,ale pozyjemy ,zobaczymy
dora przyjeżdżaj, z czwórką dzieciaków na pewno będzie wesoło
u nas też z urlopikiem ciężko i nigdy nie mamy pewności, że mężowi nie wyskoczy jakiś większy projekt w pracy, dlatego staramy się zaplanować wcześniej co by pracodawca mógł sobie ustalić grafik bez niego
Cześć dziewczynki.Dawno nie zaglądałam,bo coś ciężko było wejść na forum-coś nie działało.
[ Dodano: 2008-03-06, 14:03 ]
Wszystkiego najlepszego dla Amelki z okazji 1 urodzinek-rośnij duża,bądż zdrowa.
U nas też taka na Wybrzeżu brzydka teraz pogoda-zimno,ślisko-kurzcze chciałabym,żeby było już lato-cieplutko,słoneczko ładnie świecące.No i wreszcie by można było zrzucić z siebie te grube ciuchy.
A na wakacje prawdopodobnie może pojedziemy do Karpacza tak na 10 dni-oczywiście jak zbierzemy pieniążki.Jeszcze muszę uzbierać na zapłacenie OC samochodu na czerwiec.
[ Dodano: 2008-03-06, 14:05 ]
33 lata to taka magiczna cyfra-jak ten czas szybko leci.Ja będę miała urodzinki 28 czerwca.