kup kup owiele lepiej sie smigaChyba kupię Jej smycz.

hihi zalezy kto ma jaki gust,mi sie strasznie podoba MilenaA macie już jakieś propozycje imion??

Juli, super foty ,sliczna z Was rodzinka,dobrze ze duzy niebawem wraca to odzyjesz

kup kup owiele lepiej sie smigaChyba kupię Jej smycz.
hihi zalezy kto ma jaki gust,mi sie strasznie podoba MilenaA macie już jakieś propozycje imion??
Bez kitu. Masz racje. gdyby tak nie było to nie miałabym ochoty rano wstac i się umalowac nawet. nie byłby sensu się depilować bo po co?? W podartym podkoszulku po domu bo po co?ale przyznaj sama że nic tak nie dowartoścoiwuje kobietaty jak czynne zainteresowanie ukochanego męczyzny? od razu świat jest ładniejszy i aż się chce o siebie zadbać i tak koło się kręci, bo jak kobieta zaniedbana to i pewnie apetyt trochę mniejszy na figle nie?
No kochana a o której Tomek chodzi spać?? Mój jak zaśnie to mamy spokojnie ze trzy godziny dla siebie. Oczywiście mam na mysli wieczór.ale wiecie to są plany, a potem może wyść inaczej, Tomek, Tomek Tomek, a nie mam go gdzie oddaća nawet nie chce.. zobaczymy może coś wykombinuje...
U nas juz nie przechodzi bo Tomek za szybki.ania1980 napisał/a:
Chyba kupię Jej smycz.
kup kup owiele lepiej sie smiga
hihi zalezy kto ma jaki gust,mi sie strasznie podoba MilenaA macie już jakieś propozycje imion??a chlopiec Mateusz
![]()
super super ze ty tez jestesFajnie ze klikamy tu. Mialam dluga przerwe-jak Duzy wrocil.. No i wakacje i wyjazdy.. Ale teraz strasznie sie ciesze ze mam was- w jesienne dni fajnie jest poplotkowac w swoim krzesle
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość