Motylek22, - przepiekne jest to wasze malenstwo

Cudowny

Co do zakupów do szpiatala to nie jest tak źle. Nie ma tego az tak strasznie duzo. Troszkę bileizny i koszulki ze dwie dla ciebie, t-shirt do porodu i twoje kosmetyki. Dla maluszka kilka kaftaników i cos do wyjscia ze szpitala. W szpiatalu dają zazwyczaj pieluszki i kosmetyki do pielegnacji a nawet szpitalne ubranka dla dzidzi. Ja biore w razie w tylko kilka pampersów i ze dwa bodziaki, jakis kaftanik.
Spokojnie kochan. No i wkoncu odpoczniesz na l4
betka, - czemu nie w rozku na początku. Ja sie bede bała na poczatku brac malenstwo na rece chyba a w rozku zawsze jakies ułatwienie. No i cieplutko małęj będzie. Zresztą same zobaczymy. Ja mam jeden miekki rozek i powinno wystarczyc. Jak bedzie trzeba to kupie drugi. Co do kupowania kilku rzeczy u jednego sprzedawcy, musisz zalicytowac kazdy produkt z osobna na aukcjach. Potem zrób listę wszystkich wylicytownych rzeczy i wyslij ją do sprzedawcy pytajac jednoczesnie, ile bedzie kosztowało przesyłka ogółem, bo nie trzeba doliczac do kazdego produktu przesyłki z osobna. Płacisz np 15 za całą jedną paczkę a nie za kazdy produkt z osobna. Jak sprzejący ci napisze, jakie sa całkowite koszta, dopiero zrób przelew :)
Do mnie dzis przyjezdza kolezanka ze studiów, musze pograbic w domku, kupilam pyszne ciasto :) Bo nie chce mi sie piec, taki mały leniuszek jestem. M pojechał do niemiec po towar i obiecal zajechac do berlina do mojej kuzynki ktora mam rzeczy dla Majuni :)
Poza tym M ma chore kolano i od poniedzialku jest na l4, fajnie, pobedziemy razem :) Wykleimy Maji kącik do końca naklejkami i wystwię na aukcji czesc moich ubran ciążowych.
Do zobaczenia wieczorem, dziewczynki.
Milego dnia,
Buziaki słodkie