Bardzo mi przykro Martunia,ze Ty tutaj ciagle tkwisz

Tak Marta ma bardzo podobny,juz Ci wklejamA mozesz jeszcze raz wstawic jaki masz?Marta tez ma taki,albo??

bardzo podobny tylko pusty ciagle stoiTak Marta ma bardzo podobny,juz Ci wklejam
Pomysl,ze to juz tylko godziny
wiecie co jak mnie cokolwiek boli to tylko w nocyWitam rankiem, w nocy bolal mnie brzuch az do krzyza,myslalam ze sie rozkreca,ale ustalo
Pociesz sie ze na dniach wypelisz swoj koszyczek taka mala slicznotka:-)
moja to doslownie jak koza upartammarta81, chyba jednak musimy poczekać na nasze maluszki uparte
Miszka kochana jestesBoze,tak bym chciala Ci pomoc jakos,ale nie potrafie
no masz racje ja się tam strasznie czułam nic tylko lezysz i myslisz a w koło połno szczęsliwych mamusiek , idzie złapać w doła . A w domku to się ciągle coś dzieje nie było mnie 2 dni a sprzątania mam za tydzien wolasnie się staram ogarnąc ten nieład niby Jarek sprzatał ale chyba mu nie wyszło (nie ma wprawy ) . Dziś pogoda jest piękna więc posiedziłam na słonku i nawet katar mi zniknoł apetyt dopisuje Antek sie bardzo cieszy kopie jak szalony a jak słyszy jak tata do niego mówi to normalnie brzuszek się tak rusza że nie umie wysiedzieć , normalnie same pozytywy z powrotu do domu .slonko w sumie to dobrze ze wrocilas do domu -szkoda tylko ze bez Antka-ale chodzi mi ze nie musialas zostac w szpitalu jesli sie nic nie dzieje
bardzo fajna wiadomośc nawet te kupkiDziewczyny Adia dzisisj jedzie do domu zdjeli jej szwy pisala ze czuje sie dobrze a maly ciagle je i robi duzo kupek
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość