nie moge z Wami pisac bo oj synek od wczoraj placze, juz nie mam sily nie wiem co mu jest i az plakac sie chce, ze nie umiem pomoc swojemu dziecku

teraz mam go na rekach, kolysze i do Was pisze, ale jak na razie spi, boje sie polozyc go do wozka

Pati mialam to samo przez 2 dni,dokarmilam butla i od tygodnia nie slyszalam swojego dziecka-jak aniolek.Sprobuj butli ,zobaczysz podziala,wiem ze chcesz karmic,ale czasami glodzimy tym dzieckoze on sie nie najada, bo szuka cyca, dzis go nakarmilam i po 1,5 godzinie od karmienia znow wiszczal normalnie nie wiem co mam robic
dokladnie wlasnie mialam to napisacMasz zabronione rodzić przede mna i mmartą poprostu nie zgadzamy się żebyś nas wyprzedziła ale bedzie co ma byc więc sie trzymaj
mi sie wydaje, ze on sie nie najada, bo szuka cyca, dzis go nakarmilam i po 1,5
Nodla mnie to to samo byla 10 palcow=10 cm
Ja wiem bidulko ze to boli,ale mnie badanie w trakcie porodu nawet bolaloale wczoraj jak mi robila badanie ta w szpitalu to muslalam ze zdechne
Oj ,cala bym ja wycalowala,tylko ona sie nie zawsze daje,chyba bedzie niedodykalska jak jej tatus,tez sie go dotknac nie daMiszka a Natalka ma takie uszeczka skodkie pewnie je ciagle obcalowywujesz nie
mmartus kochana on w szoitalu w ogole nie jadl, dwa razy pociagnal i spal i tracil na wadze, odciagalam swoje mleko i dawalam mu z butelki i tez czasami plakal i dopajali go woda czasami, a dopiero w dzien w ktorym wychodzilam ze szpitala musialam go przystawic do piersi i sprawdzic czy bedzie jadl i czy na wadze przybierze bo od tego zalezalo nasze wysjcie do domu i na szczescie zaczac ciagnac i przybral na wadze.nie powinnas od razu tak sadzic skoro wczesniej przez 10 dni sie najadal to nagle teraz nie masz mniej mleka
Moja Natalka tez przybrala na wadze na samym cycu,ale karmilam co 2 godziny po 20 minut-tak mi kazala polozna-a miedzy czasie ta sie darla jak poparzona.W koncu zadzwonilam i mowie,ze ja padam na pysk z tym karmieniem i nie spalam od 2 dni i czy moge dokarmic.Ona ze jasne tylko nie dawac butli czesciej niz cyca bo sie przestawi.Teraz mam spokoj,Czasami mam w piersiach tyle pokarmu ze po karmieniu musze odciagnac,a czasami tak malo ze sie nie najada,wtedy albo uzupelniam tym co wczesniej odciagnelam albo po prostu sztucznym mlekiem.Ja uzywam Cow&Gate,bo mozna je stosowac jako uzupelnienie do karmienia piersia,to wazne przy zakupie,bo nie kazde mleko sie nadaje do mieszania,np.Hippa nie mozna stosowac naprzemiennie.Poczytaj Pati po prostu na mleczku zanim kupiszczy na wadze przybierze bo od tego zalezalo nasze wysjcie do domu i na szczescie zaczac ciagnac i przybral na wadze.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość