Awatar użytkownika
nastka
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

26 wrz 2008, 15:31

Według moich wyliczeń powinnam rodzić około 20 kwietnia ale dokładnie nie wiem bo jak bylam u lekarza to mi nic na ten temat nie powiedział 01.10 idę na usg to się dokładnie wypytam i doprecyzuję ten termin.

asika82
4000 - letni staruszek

26 wrz 2008, 15:43

PRZYSTOJNIAK
dziękujemy :-)
tak jakos plakac chce mi sie :ico_placzek:
a płacz ile wlezie, teraz wszystko Ci można. Też miałam takie dni i wiem,że mijają :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 wrz 2008, 18:36

wiem ze sie powtarzam ale nic mi sie nie chce :ico_olaboga:
jak wy sobie radzicie z ciaglym zmeczeniem oslabieniem i przygnebieniem?
uwierzcie mi ze nawet w wannie nie chce mi sie posiedziec, jutro mam wieczor panienski u koleazanki i naprawde nie chce mi sie isc najchetniej siedzialabym w domu na tt albo pudelko! nie wiem co sie ze mna dzieje mam 28 lat a zachowuje sie jakbym maial z 50!!!!! jak stara zmeczona zyciem baba!!!!!
wstyd mi pisac ale dzisiaj jescze zebow nie umylam bo od pasty tez chce mi sie zygac!!! przepraszam ze pisze zygac zamiast wymiotowac ale naprawde nie chce mi sie juz bawic w uprzejmosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ogarnia mnie jakas dziwna zlosc !!!!!!!!!!!!!!!

misiunia_29
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

27 wrz 2008, 09:05

Adka nie martw sie nie jestes sama. Ja mam to samo. Najchetniejbym przelezala caly dzien w lozku i sie z niego nie ruszala. A jak ktos mnie o cos poprosi to dopiero zaczyna sie jazda, że ja nawet odpocząć nie mogę :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Agnieszka
4000 - letni staruszek

28 wrz 2008, 11:11

dziewczyny co tak pusto.
adka teraz chyba jeszcze się nie dowiem co będziemy mieć.Ok 20tc wybieramy się na USG 4D i wtedy pewnie sie dowiemy.Mąż chce synka ja córcie ale szczerze powiedziawszy to wszystko mi jedno byle by było zdrowe.
A ja mam dzisiaj 11tc. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Dzisiaj śnił mi sie mój dzidziuś i to był synek.Był kochany malutki i różowiutki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 wrz 2008, 12:40

a ja juz po wieczorze panienskim :-D wybawilam sie za wszystkie czasy :ico_brawa_01: to zart oczywiscie :ico_haha_01: zaszalam wypilam pepesi i zjadlam opakowanie chipsow no i brzuch mnie rozbolal wiec o 23 bylam juz w domu :ico_oczko:
za tydzien wesele i mam nadzieje ze mdlosci mi przejda bo bede tam rozne pysznosci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a skoro alkoholu nie moge to moze chociaz sie najem :ico_brawa_01:

a wlasnie a propos alkoholu jaki jest stosunek waszych lekarzy do lampki czerwonego wytrawnego wina?
moja pierwsza lekarka uwazala ze nie ma zadnych przeciwskazan i mozna spokojnie lampke wina raz na jakis czas wypic ale ona nie widziala mojej ciazy jak bylam w polowie 5 tyg :ico_puknij: wiec ja zmienilam :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-09-28, 12:43 ]
aha jesli chodzi o plec to na temacie " ciaza , 9 miesiecy" watek plec malenstwa na pierwszej stronie jest link ( wkleilabym go ale nie umiem :ico_wstydzioch: ) mozna sobie sprawdzic plec malenstwa mi wyszedl chlopczyk i uwuezcie mi sprawdzilam z 15 przypadkow i tylko raz sie nie sprawdzil :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

[ Dodano: 2008-09-29, 13:49 ]
widze ze nastroje przyszlym mamom nie sprzyjaja :ico_placzek: nawet pisac sie nie chce :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Agnieszka
4000 - letni staruszek

29 wrz 2008, 15:01

Kurcze dziewczyny gdzie jesteście. :ico_noniewiem:
adka co do winka to ja sobie dwa razy pozwoliłam na pól lampki.Nie ma co za bardzo panikować.No mam nadzieję ze na weselu będziesz mogła jeść.Ja byłam 2 tygodnie temu i tyle pyszności było a mnie na wszystko mdliło.Za dwa tygodnie znowu idziemy na wesele mam nadzieje ze tym razem sobie powcinam.

misiunia_29
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

29 wrz 2008, 18:33

Naprawdę smutno tu u nas :ico_placzek:

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 wrz 2008, 19:48

to moze zeby zaczac jakis watek napiszmy cos o sobie :-D

to ja zaczne
:ico_ciezarowka:

na imie ma kasia ma 28 lat i od dwoch lat jestem mezatka. :ico_brawa_01: razem z mezem prowadzimy firme transportowa :ico_smiechbig: smieje sie bo ta firma to dwa tiry wziete w leasing, ja zajmuje sie papierami a adam - tak nazywa sie moj maz sprawami technicznymi jest rowniez kierowca ale teraz nie jezdzi bo ja jestem w ciazy i nie zabardzo by chciala zeby mnie zostawial chocoaz sytuacja finansowa powoli nas do tego zmusza :ico_placzek: plusem tego wszystkiego jest to ze firma miesci sie u nas w domu wiec chociaz do pracy mam blisko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a propo domu to mieszkamy z moja mama,
to bedzi moje piersze dziecko adam ma juz dwojke z pierwszego malzenstwa :-D
co wiecej jestem adamjest 10 lat starszy :-D aha i mieszkamy kolo siedlec a dokladniej mowiac 80 km od warszawy w strone terespola ( wschod) :-D

dzidzia byla planowana chociaz nie sadzilam ze tak szybko to sie stanie :ico_olaboga: w maju skonczylam brac tabletki a w lipcu bylam juz :ico_ciezarowka:

boje sie strasznie ze sobie nie pradze ale tak chyba maja wszystkie dziewczyny

no dobra teraz Wasza kolej :ico_brawa_01:

a tak przy okazji to chyba zostalysmy tylko we 3

misiunia_29
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

29 wrz 2008, 20:10

jak to we 3?

[ Dodano: 2008-09-29, 20:15 ]
Mam na imię Aneta. 29 lat i mieszkam w Wejherowie. To jest moja 5 ciąża z czego 2 poronione. Bartek ma 7 lat, a Agatka 5lat. 4 lata temu rozwiodłam się i z obecnym partnerem (też Adam) jestem prawie 3 lata.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”