dzień dobry...
u mnie tez piękna pogoda więc trzeba wykorzystać i może w tym sezonie to będzie ostatnia nasza runda na moto
mięsko na obiadek się gotuje,ziemniaczki obrane,suróweczka tez jest
Witam po pracowitym weekendzie. lidziasc, śliczne fotki,córcia do Ciebie podobna-szczególnie oczy.Pysia ma śliczny rowerek
A złowiona tylko ta jedna malutka rybka czy coś więcej było? kwiatunio, i była przejażdzka?Brrr...aż mi zimno jak pomyślę jak wieje na motorze
Kurczę ,nie mogę od rana nigdzie się dodzwonić żeby zapisać do ortopedy trafi mnie zaraz
helloo..............
udało nam się jajko z ikea kupić 50% taniej..........mała jest zadowolona, jutro idzie do przedszkola mamy taki zamiar ale dzisiejsza noc była koszmarna, znowu chyba ucho ją boli.........
taki fotel do kręcenia w formie jaja......... normalnie kosztuje 200 zł (pomyłka).
dziś pierwszy dzień w przedszkolu........... ma być do drugiej (ze spaniem) bo potem planujemy jazdę gdzieś na plac zabaw.... tak urodzinowo..............
weszłam do domu a tu taka cisza i tak pusto..............
szła z uśmiechem choć mam trochę wyrzutów sumienia bo chyba odnawia się trochę uszko i wieczorem jest płacz i bez ibufenu nie ma spania, ale tak to jest ok wiec może się nie odnowi przy kropelkach..........