kochana a ja słyszłam że najlepie w jak spi to obcinać ale też pewnie się będe bała do tego zabraćdziewczyny ja jeszcze malemu pazórkow nie obcinalam a takie dlugie juz ma boje sie ze mu paluszka utne ,położna mi mowila ze albo mu spilowac piniczkiem albo mu obgryźc sama nie wiem co robic
no to widze ze już poznałaś troche synka i wiesz kiedy chce zaznaczyć swoją mamusiew ostatnim momencie zakylam mu pitusia bo dostalabym strzal z sikawki w twarz
a nie nie pospalismy dzis z malutkim dwie godzinki w dzienniesamowite że jutro juz będzie miał 7 dni normalnie szok
a ty kochana jeszcze nie w łóżeczku
wlasnie tez tak mysle bo bratu tak obcinalam jak bl malutki, no ale te paluszki takie malunie ma ze sie bojekochana a ja słyszłam że najlepie w jak spi to obcinać ale też pewnie się będe bała do tego zabrać
no tak mamusi nie obsikal tylko siebie a dopiero co byl kąpanyno to widze ze już poznałaś troche synka i wiesz kiedy chce zaznaczyć swoją mamusie
a mi sie wydaje ze on jeszze w brzuszku jest czasem i mowie do mamy a czy w ciazy moge jesc no np. pomidoryadia26, niesamowite że jutro juz będzie miał 7 dni normalnie szok
trzymaj sie kochana!!!!!!!Wszystkie przez te meki musimy przejsc,pomysl ze nie jestes sama.Dasz rade,a jak wszystko dobrze pojdzie przywitasz nas radosna wiadomosciajezu ten kto mowi ze tego nie da sie pomylic z czym innym ma racje niech juz mina do konca i chce isc spac bo jestem wykonczona
zadzwon i jedz,ja wylam do tego telefonu,a ta z polon w sluchawce kazala mi oddychac zanim cos jeszcze powiemale nie dzwonie bo oczywiscie musze miec jakos zje*&^ te skurcze
Posluchaj,zadzwon jednak Martunia,kaza Ci przyjechac i podlacza po KTG zobacza jakie te skurcze,jezeli jeszcze za slabe,dostaniesz paracetamol i wrocisz do domku,ale lepiej jedz sprawdz bo to sie moze szybko rozwinac!ja nie wiem sama -ale boli jak ja pier%$# wiec moze mi dadza cos przeciwbolowego i do domu wypuszcza
Jezu Martunia uzbroj sie w cierpliwosc kochana,jezeli jeszcze mozesz cokolwiek napisac to nie jest jeszcze ten bolnie no tego bolu nie da sie zniesc slabo i niedobrze zarazem sie robi
no ja tak wlasnie jechalam,to juz bedzie nie do wytrzymaniano i mam wziasc kurde paracetamol znowu sie wykompac i jak bede miac skurcze trwajace minute co 5 minut zadzwonic znowu
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość