Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 wrz 2008, 15:57

Doris,pewnie...zawsze z facetem wygladalabedziesz powazniej....i masz chetnego?nic nie pisalas...to swietnie!!!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2008, 15:58

GLIZDUNIA, niby mozna zadzwonic, ale nie chce mi sie nawet z nimi gadac. :P

Ewcik, ja mysle ze u mnie na uczelni nie dostaniemy planu do reki i nie bedziemy sie zapisywac na zadne zajecia tylko z gory zostanie ustalone kto ma jakie zajecia w zaleznosci jaką specjalizacje wybral. a nie przejmuje sie tym za bardzo bo na tej uczelni wszystko jest na ostatnia chwile podawe. np dzis sie dowiedzialam, ze zaliczylam ćwiczenia z podstaw marketingu - wczesniej nie bylo wynikow - nawet w dziekanacie...

[ Dodano: 2008-09-30, 15:59 ]
GLIZDUNIA, nie pisalalam, ze mam chetnego bo przed chwila zadzwonil :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 wrz 2008, 16:06

aha to takie swiezutkie wiesci :ico_oczko: :ico_brawa_01:
a mieszkanie juz sprawdzilas czy zrobisz to dzis?a jak to jest z takim czyms jak np. malowanie scian?Ty to robisz jako wlascicielka czy ni jak chca to maja to pomalowac...a co w przypadku jak bylyby bardzo brudne?np.tak pytam z ciekawosci :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-09-30, 16:07 ]
no i czy to mieszkanie wynajmujecie umeblowane czy nie?bo zawsze tez sie cos moze zuzyc i o to pytam...

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 wrz 2008, 16:16

Ja nie zapomniałam o święcie chłopaków, bo wczoraj kupowałam takie wielkie lizaki do szkoły, dla kolegów Kacpra i dla niego, z tej racji, że jestem skarbniczka :-D Ale mężulkowi nic nie kupiłam, poświętujemy wieczorem inaczej, wiem że to będzie najlepszy prezent :ico_oczko: I właściwie nie kupuje mu nigdy, a on zawsze kwiatka przyniesie w święto kobiet i nie uważam, żeby było w tym coś złego. A myślę, że zapomnieć to by nie zapomniał, bo nasze święto jest bardzo przereklamowane i komercyjne, ale miłe jednocześnie.

No niestety muszę lecieć, bo smrodek za Karolem jakiś się roznosi, w pieluszce pewnie pełno :-D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2008, 16:17

GLIZDUNIA, my wynajmuje umeblowane i caly sprzet w kuchni tez jest
mieszkania nie sprawdzilam bo dopiero jade odbierac klucze, jak bedzie brudne to posprzatam, a jak bedzie cos zniszczone to potrące z kaucji. rachunki sprawdzone, wszystko poplacone. tylko nie wiem czy gaz zaplacili czy dadza mi kase dzisiaj.
jesli chodzi o malowanie to, to mieszkanie bylo niedawno odswiezane. nie zakladamy ze lokatorzy moga cos tam robic, no chyba ze beda chcieli, to mozna to przemyslec.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 wrz 2008, 16:25

Sikorko,to nastepnym razem jak wiesz ze swieto sie zbliza to daj mi cynk :ico_oczko

[ Dodano: 2008-09-30, 16:44 ]
Doris,aha czyli jestescie otwarci na jakies zmiany w mieszkaniu....no to fajni wlasciciele jestescie

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2008, 18:53

to ja wkleje najpierw jedna czesc zdjec ta ktora sie zgrala popoludniu, bo potem wyskoczyły zakupy i nie było czasu na reszte, ale zaraz zaczne wygrywac dalej to pokaze pozniej..

1 dzien na krytym basenie
Obrazek

1 dzien na plazy - pochmurno i wzburzone morze
Obrazek

2 dzien - Mila sie zadomawia
Obrazek

2 dzien - czerpie byc moze jedyne promienie słonca na odkrytym basenie
Obrazek

3 dzien w Warnie - z tyłu tam najsłynniejsza cerkwia
Obrazek

4 dzien wygłupy na plazy i w pokoju hotelowym
Obrazek
Obrazek
Obrazek

w drodze na Złote Piaski
Obrazek
Obrazek

i znow na plazy
Obrazek
Obrazek

do wody weszla chyba za 3 czy 4 podejsciem
Obrazek

a tak wogole to zjadla poł miseczki krupniku ugotowanego prze moja mame i od niej zjadała poł kromki suchego chleba :-) i od razu jakas taka zywsza sie stała..

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2008, 19:00

Haj

Czizas jak u mnie zimno... nie wiem co z tym piecem, ale chyba jemu ciepło... :ico_puknij: dla mnie 20st... to nie rewela... w nocy tak, ale nie w dzień... :ico_noniewiem:

A na dzień chłopca mIłosz dostał "jajko niespodziankę" :-D
dla J. mam czekoladę i siebie :ico_brawa_01:

A i Ewcik kazała to wklejam z soboty: :ico_oczko:

to sala, w której urzędowaliśmy
Obrazek

prof Grizli rozpoczyna uroczyście spotkanie
Obrazek

i ja z moją Ewką
Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 wrz 2008, 19:05

Lady,sliczne fociaki!!!szkoda ze nie zlapaliscie sie na wiecej slonca...ale moze dla Milenki to i lepiej ze upalow nie bylo :ico_noniewiem: i widze ze gumeczki sie trzymaly na wloskach co?czekam na reszte zdjec!!!!!i jak dla mnie to Mika sie baaardzo do ciebie podobna zrobila!!!tylko wloski taty...a reszta cala mama...a jaka ma szparke miedzy ząbkami :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2008, 19:07

ladybird23, i tak zazdroszczę Wam tego wypadu :ico_sorki: w sumie jak się jedzie z maluszkiem, to lepiej trafić na pogodę... no i szkoda, że Bułgaria jednak nie spełniła waszych oczekiwań co do czystości. Ale jesteś "wypoczęta" i zdjęcia oddają nastrój, że nie ważne gdzie, ale ważne, że RAZEM :-) Amen! :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”